Speltips: En riktigt fin vinnare i SOT

Här kommer jag publicera lite speltips till fasta odds hos där jag hoppas kunna bjuda på några riktigt fina godbitar. Här kommer ett odds från Bet365 till lördagens tävlingar på Bergsåker. Senast i söndags så hittade vi ett mycket odds på Hall of Am som var helt överlägsen motståndet och vann åkandes. Nu tar vi sikte mot Sundsvall Open Trot och inte är motståndet värre än i Åbys Stora.


Med tanke på den form som 8 Milligans School befinner sig i har jag mycket svårt att gå emot honom här då jag tycker motståndet inte direkt ger någon större skrämselhicka. Min tanke  är att Ulf Eriksson kommer att ladda vad som går från start och får ta över från den tidiga ledaren Click Bait. Ulf som har kört med ett fantastiskt självförtroende bakom Milligans och dem verkar verkligen trivas tillsammans. Örjan tror jag faktiskt är rätt nöjd med att sitta i andraspår med favoriten 4 Whos Who då han vet att han har en ryslig speed att spela ut. Jag är även lite tveksam om Erik vågar skicka iväg 3 Very Kronos för fullt i starten även om det på slutet mestadels har handlat om olyckliga omständigheter att han galopperat. Dessutom är han inte helt enkel att ladda med. Som alla vet så växer Milligans School både en och två klasser när han kommer till ledningen och jag kan verkligen inte förstå hur dem ska plocka ner honom utvändigt över fullväg. Bet365 bjuder på fina 5.50 i vinnarodds och det är alldeles för bra för att avstå. Nu tar vi tredje raka!


Givetvis finns mina V75 andelar laddade till lördagens omgång.

Gävles Diamatgruva 800kr/andel (unik)

Petterssons Miljon 290kr/andel

Petterssons Starka 79kr/andelBästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det vankas söndagstrav med GS75 på Hagmyren och det bjuds på fina lopp där vi bland annat får se Daniel Redén's treåringsprospekt, Xhantis Harvey i ... Läs travtips

Vi far mot Lindesberg nästa onsdag när det är dags för V86. Bergslagsloppet avslutar med en fartfest - här är tidig koll på omgången! V86-1 12 ... Läs travtips