Spännande årsdebuter på Eskilstuna » 14 juli | Mattias Pettersson -…

Spännande årsdebuter på Eskilstuna

V86 1

Här tycker jag att det är rätt favorit, 4 Waikiki Silvio är en mycket fin häst med bra kapacitet. Anmäld barfota runtom nu, dessutom har Björn Goop en ruskigt bra form på grejerna för tillfället.

V862

Ett väldigt öppet ungdomslopp som kräver en del streck, dem jag rankar främst är Linus Lönn med 2 Maestro och Sophia Olsen Jacobsen med 4 Listas Psyco och 11 Aper Mede S.M som körs utav Yann Jublot.

V86 3

Här finns omgångens bästa spik i Svate Båths 9 Fabulous Dream som inlett karriären på ett mycket övertygande vis, lämplig uppgift här och toppchans.

V86 4

5 Enriko Ha är favorit men en sårbar sådan i mina ögon, här vill jag istället lyfta fram 10 Announcement och 6 Martin Tooma som båda är lite bortglömda på de tidiga strecken.

V865

Ett roligt lopp där båda topphästarna 4 Whos Who och 2 Heavy Sound gör intressanta årsdebuter efter att ha varit ifrån tävlingsbanan under ett helt år. Svårt att veta vad man kan vänta sig men jag räknar med att båda kommer att svara för bra prestationer direkt och är huvudet högre än övriga trots att formen kanske inte är på topp.

.V86 6

Här tycker jag omgångens andra spik finns i Timo Nurmos hårding 12 Dixie Brick, hon tål att göra jobbet på egen hand och har visat fullform.

Senast blev det dock galopp men jag tvekar trots det inte på att Jorma löser den här uppgiften och städar av samtliga under slutrundan.

.V86 7

Ett väldigt fint lopp där 5 Brother Bill gör en intressant årsdebut, topphäst som skördade oerhörda framgångar under fjolåret. Derbyt är det stora målet iår och jag tror att Brother Bill kan leda det här loppet väldigt länge.

9 Ecuire D blir såklart jättestor favorit men jag vill trots allt ta med även 6 Ultion Face som blev störd under attacken senast annars hade han blivit minst tvåa.

V86 8

Här tycker jag man kommer väldigt långt på hästarna 1 Deep Pockets och 3 Giant Shadow som båda har bra lägen och dessutom formen på topp. Vill man leta skräll vill jag varna för 10 Hazard Boko som har hög kapacitet.

Spelförslag

1,3,4,9,11

2,5,8,11

9 Fabulous Pellini

5,6,8,11

2,4

12 Dixie Brick

5,6,7,8,9,10

1,2,3,6,7,10,12

Länk till andelarna hittar ni genom att trycka på knappen nedan.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

I söndags satt äntligen sjuan med lite utdelning. 160.000kr delade 9 andelsköpare på då och ingen var gladare än jag att äntligen få ge tillbaka. ... Läs travtips

V75 16 Viscount har sett mycket fin ut i nya regin, med tre vinster och en tredjeplats. Denna gång blir det barfota runt om för första gången, ... Läs travtips