Skrällen spikas till lågprocent » 9 sep. | Mattias Pettersson -…

Skrällen spikas till lågprocent

Avdelning 1

Här rankar jag 5 Velten Limlight först då han håller hög klass och kan öppna raskt. Rankar även 6 Raket Brodde tidigt då även han är snabb ut och visade fin form senast. Dessa två streck tycker jag låser omgången.

Avdelning 2

Här tror jag att det är spets och slut på 1 Miracle Tile som har goda chanser att hålla upp ledningen och då är mycket av loppet vunnet.

Miracle Tile har härdats i tuffa sällskap och senast satt han fast i ryggen på Mellby Free med gott om sparade krafter.

Avdelning 3

Här har vi en spårtrappa över 2640m och det luktar skräll, glöm inte bort Robert Berghs 14 Mister Selfie och 3 Callum N.O som körs utav Rick Ebbinge båda dessa är streckade på ednast en procent.

Även mer betrodde 9 Eros Zola är ett tidigt streck.

Avdelning 4

Här rankar jag superskrällen 8 Pappajohnnys Ilse som etta och kommer förmodligen spika henne, som streckad på endast två procent ser jag det som ett jättefynd.

Hon höll mycket fint utvändigt om Borups Tornado på V75 senast och nu testar man med bike till den här starten och det är verkligen intressant.

Avdelning 5

Här tycker jag man kan gå ganska kort och spara sina streck till mer svårlösta lopp, 7 GaaGaa Rivner var inte som bäst senast men kan betydligt bättre och är tidig.

Jag vill även ha med 6 C.M.T.Queen Bee och Peter Untersteiners 9 Princess Kloster.

Avdelning 6

11 Manuzio Hanover imponerade stort på V75 senast och vann väldigt enkelt från utvändigt ledaren och kommer förmodligen bli favorit här innan det är klart.

Har högst segerchans i loppet med det blir en del hästar att runda och det kan krångla lite från spår elva så jag vill plocka med lite roliga motbud.

3 Tokarev med Örjan och 8 Got To Dash med Ulf Ohlsson är givna på min kupong.

Avdelning 7

Här tycker jag 9 Andre Ward är en bra spik att luta sig emot, gjorde bort sig med en snöplig galopp senast som favorit på Charlottenlund men han har klart över kapacitet för klassen och felfri ska han vinna det här.

Avdelning 8

I den sista avdelningen väljer jag att strecka samtliga startade hästar då jag tycker loppet är vidöppet.

Väljer man att gå kortare får man absolut inte glömma 4 Golden Guard och 10 Garder Shaw, även 5 Slippery Runway är mycket tidig.

Mina andelar hittar ni har nedanför

Pettterssons Starka

Petterssons Miljon

Gävles Diamantgruva

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Vi välkomnar in oktober månad genom att följa torsdagens V64-tävlingar från Bollnäs. Ulf Ohlsson ser ut att kunna få sitta upp bakom en del ... Läs travtips