Inför V75 Romme » Svårlös omgång kan ge bra betalt » 18 december 2021

Förra veckan var det en oerhört svårlöst omgång där en ensam vinnare lyckades hitta sjuan. Jag tycker att omgången imorgon också ser rätt svårlöst ut och det borgar för fina pengar. Bästa spiken är omgångens mest överspelade enligt många men det håller jag inte med om. 

 • V75-1

Öppet lopp där ledningen blir värdefull och där ger jag fördel till Jörgen Westholms 2 Ara. Det kan bli tempo på tillställningen då Stefan Persson och 3 Four Guys Dream kommer att testa en bit och jag är inte främmande för att även Ulf Ohlsson testar framåt med 12 Arch Lane som går bäst i den främre träffen. Dessutom har man aviserat att han ska tävla i bike. Det öppnar upp loppet lite och skrällen är 8 Dont Be Weak som det var rejält drag på senast, hittar Petter Lundberg ner i banan fäller man många tillslut. 

 • V75-2

Kallblodslopp som 6 Tekno Jerven givetvis vinner felfri, men det är just den biten som gör att jag inte vågar lämna honom ensam. Jag tror nämligen inte han har råd med en galopp här och ändå vinna som han gjorde senast då 9 Bellfaks är riktigt bra. Jag kommer att låsa loppet på dessa två ekipage och känner mig rätt nöjd så.  

 • V75-3

4 Optimum Bankrobber är min klara första häst och kan till och med vara en tänkbar spik i omgången. Senast stod han för en rejäl prestation när han efter en strulig resa avgjorde den sista biten. Nu är läget riktigt bra och man återgår till bike. Kan Kenneth hitta till ledningen i ett tidigt skede nog det här slut. Värsta motbuden bakom tycker jag att 9 Underbarosåfin som det låter riktigt bra på från den vanligtvis försiktige Henrik Svensson. Oskar Kylin kommer med 5 L.L.Labero som vunnit två raka där jag spikat, visst kan han segerstrida här även om jag tycker procenten är i högsta laget.  Kioskvältaren är 1 La Merida om luckan uppenbarar sig på upploppet efter en invändig resa. 

 • V75-4

Här är jag övertygad om att vinnaren hittas på tillägg och kommer att stänga loppet på dessa fyra ekipage. 15 Unique Juni slog bättre hästar från ett liknade läge senast och är min första häst. 14 Activated är lite väl bortglömd och får återigen Magnus Djuse upp vilket jag ser som ett plus. 12 Green Mamba såg bländade ut senast och Erik har löjlig form för dagen. Sista strecket är 13 Fantaghiro Brick med Pierre Nyström som börjar hitta formen och hon har egentligen mött tufft motståndet hela året. Pass upp. 

  • V75-5

  4 Milliondollarrhyme möter absolut ingenting enligt mig och även om jag gillat att spela emot honom är det inte läge för det den här gången. Senast hade vi helt klart på Brother Bill som är en riktigt riktigt bra häst när han tävlar på topp. Att Milliondollarrhyme fick ge sig mot honom är absolut ingenting att säga om. Men nu finns det långt ifrån någon Brother Bill med i fältet. Värsta motbudet är 8 Milligans School och även om rapporterna från stallet där låter positiva så tror jag inte att han har någon större chans att rå på Million när han ska tävla med skor runt om. Ulf Ohlsson kan välja upplägg som han vill och jag tror inte att det är något problem att köra i ledningen mot dessa heller. Men för säkerhets skull kan han ta ett lopp i ryggar och växla ner samtliga sista sjuhundra. Spik trots procenten och jag är tämligen övertygad om att Million kommer att trenda rejält neråt under morgondagen.

  • V75-6

  Det låter väldigt bra från Markus B Svedberg med 3 Certainly och han kan mycket väl leda det här loppet runt om. Jag kan tänka mig att eventuellt spika honom men jag tycker att procenten är i högsta laget. Det finns några riktiga kantbollar bakom som kommer att rensa rejält. Jag vill framförallt lyfta fram 9 Profinitif med Kristian Lindberg so kan mycket i ljusa stunder, endast streckad på två procent. 12 Ribot har presterat ojämnt men han har högt kunnande och skulle det stämma vill jag vara med till riktigt låg procent. 

  • V75-7

  Två hästar som sticker ut på spelen och det är 2 Chapuy som är den troliga ledaren av loppet och loppets bästa häst 5 Eddy West. Men jag vill verkligen varna för 6 Morotai Degato som behövde loppet senast men har visat tidigare att han rår på dessa hästar. Jag tror att Oskar kan få en fin resa och sedan biter det bra över Rommes upplopp.  Stormvarning.  

  Bästa spelbolaget för travodds

  Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
  Välkomstbonus
  1250 SEK i spelkrediter
  Hämta bonus Besök hemsidan

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

  Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
  Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

  Läs hela recensionen

  Fler aktuella travtips

  Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

  Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

  Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

  Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

  Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips