Rättvik och vi är laddade till tänderna » 31 juli | Mattias…

Rättvik och vi är laddade till tänderna

Vi beger oss till Rättvik och fina tävlingar denna lördag, Rättvik är lite av en favoritbana då jag har några fina vinster därifrån och dessutom brukar det vara väldigt trevligt på plats där. Jag ska göra mitt bästa för att vi återigen ska fira framgångar tillsammans, och ni hittar min analys här nedan. 

Mina andelar

Gävles Diamantgruva

Gävles Guldgruva

Petterssons Miljon

Petterssons Starka

V75-1

Bronsdivisionen och risken finns att Roberts Bergs 1 Van Gogh Z.S som i nuläget är streckfavorit blir över ifrån sitt innerspår och då kan det bli jobbigt att vinna. Jag vill varna för Berghs andra häst i loppet 5 Yrr som körs utav Magnus A Djuse. Yrr gör ofta bra prestationer och formen börjar sitta dä, kanske är det dags att sätta nosen först den här gången i ett inte allt för blodigt bronslopp.

V75-2

Återigen ett öppet lopp och här vill jag varna för 6 Vien Ici som var klart förbättrad barfota senast och gick mycket bra. nu fortsätter man barfota och medeldistans är ett klart plus gentemot sprinterdistans. 9 Expensive får återigen Örjan Kilström i vagnen och senast dem kamperade ihop så slutade det med en övertygande vinst på Gävle. Det här är en mycket fin häst och ska ses med bra chans, första strecket i loppet för mig.

V75-3

1 Heavy Sound blir klar favorit efter sin imponerande comeback senast, nu blev man lottade till spår ett som inte är någon fördel för Heavy Sound och risken är ganska stor att han blir snuvad på ledningen här då det finns några riktig startsnabba hästar utanför vilket gör honom sårbar som favorit. 7 Elian Web med Torbjörn Jansson är otroligt startsnabb och man siktar mot ledningen härifrån, kommer dessutom med två raka segrar i Finland så formen är det inget fel på. 4 Diamanten är också han snabb den första biten och kan sätta käppar i hjulen för övriga.

V75-4

Här tycker jag att man kan spika 7 Våler Nikolai som tyvärr galopperade i starten senast men svarade för en mycket rejäl upphämtning efter sin galopp. Nu får man Björn Goop i sulkyn och sköter han sig så är han huvudet högre än övriga här och ska ses med toppchans.

V75-5

Nurmos kanon 6 Civilon galopperade direkt bort sina chanser senast som väldigt hårt betrodd på Årjäng. Nu är det en mer passande distans över 2640m och med spår sex bakom bilen kan Örjan ta en lugn start för att sedan vrida på och överta ledningen.  Civilon är anmäld barfota runt om och ska ses med absolut toppchans, spikas.

V75-6

Dagens Dubbel första avdelning och ett öppet lopp där jag vill varna för 2 High Spirit som kan öppna snabbt och hittar en fin position direkt. 6 Jaques Noir som har fin kapacitet och räcker långt här. 5 Flash Håleryd som satt fast senast och formen är uppåt, snabb ut och kan laddas mot ledningen, pass upp.

V75-7

Här är klar förstahäst 11 Vae Victis Club som var ruskigt fin i debuten hos Daniel Reden senast när han vann på Bollnäs, står bra inne i loppet och det kommer bli oerhört svårt för övriga att stå emot. Det här kan vara en riktig klassklättrare och har ruskig kapacitet för klassen. Jag tror att firma Örjan Kilström/Daniel Reden avslutar omgången.

Tryck på knappen nedan för att enklast komma till andelarna

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Gävle bjuder på torsdagens V64-tävlingar och för tredje kvällen på raken är det jackpott! Hetaste segerbudet i omgången är ett kallblod! Segerrike ... Läs travtips

Hej på er! Gävle arrangerar på torsdagens V64 som är kryddad med jackpot. Flera avdelningar innehåller tyvärr få anmälda hästar men det är ... Läs travtips

Strålande väder i Gävle och vilka lopp vi har att se fram emot! Jag har hittat min vinnare i lopp 6 tillika Norrland Grand Prix där vi får se ett ... Läs travtips

Seinäjoki Race 2021 Är ett travlopp för varmblod som avgörs på travbanan i Seinäjoki i Finland, varje år i april. Detta är ett väldigt högklassigt ... Läs travtips

Dags att besöka Bergsåker denna härliga lördag och det är dags att börja ta betalt nu!Så sent som igår på V86 (onsdags) så var vi ytterst nära på ... Läs travtips

Snart lördag igen och det betyder V75. Denna vecka är det Bergsåker som står för underhållningen och vilka hästar vi får se! Bland andra kommer Very ... Läs travtips