Påskens höjdpunkt!

  Äntligen är det dags för påskens höjdpunkt! Nämligen V75 på Romme med en fin jackpot att ta med i beräkningen. Vi inledde påsken på bästa vis med att smälla dit Gävles Guldgruva på långfredagen som gav dryga trettiotusen tillbaka. Fina pengar som behövs nu under påsken när det är V75 i princip varje dag. Det finns gott om nästintill ospelade hästar idag som gör att utdelningen verkligen kan skjuta i höjden. Som vanligt finns mina andelar tillgängliga på Direkten Ryd.

  Omgångens bästa spik 💣

  Den här gången var det 6 Unico Broline som drog vinsten i spårlottningen mot Phoneix Photo och därmed är i princip hela loppet vunnit. Duellen senast var något utöver det vanliga när dem stred upploppet ner. Den gången fick Unico ge sig men stod för en minst lika fin insats som Phoneix. Med omvända startspår den här gången är det inget snack om saken utan Erik leker hem det här loppet efter att han kört sig till ledningen i ett tidigt skede. 

  Petterssons luringar 🔍

  11 Hefner Am är riktigt bortglömd till tre procent, visst distansen och spåret är absolut inget plus men på ren kapacitet skulle han kunna vinna det här om han har sin dag. 

  9 Joy Alissa har en riktigt vass speed att tillgå och skulle hon få spela ut den i det här rätt ihåliga loppet kan hon mycket väl fälla allt. 

  Björn Goop upp och barfota runt om på 13 Norrlands Scott tycker jag är mycket intressant. Bakom omgångens absolut största favorit är det ett givet motbud om man väljer att gardera. 

  4 Brasco Brodde får förmodligen både på sig biken och ska gå barfota runt om. Slår det väl ut vinner han förmodligen loppet med femtio meter. Risken finns också att det blir för mycket då han visat en del hetsiga tendenser tidigare. En chansspik till tjugotre procent för den modige. 

  5 Born Unicorn kan få loppet och Örjan var otroligt nöjd efter galoppen i årsdebuten senast. Nu är det Goop upp och jag ser det inte som något minus. Med minsta klaff fäller han allt.

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube