Omgångens bomb är endast spelad på fem procent!

Riktigt rolig omgång som delas mellan Åby och Solvalla! Jag tycker att det luktar hög utdelning lång väg och i nuläget är ingen av mina spikar favorit. Dessutom är omgångens bomb endast spelad på fem procent! Ni hittar enklast mina andelar genom att följa länkarna här nedanför.

Omgångens bästa spik

Den finner jag i den tredje avdelningen och det är 1 Hannibal Face som står inför en perfekt uppgift. Hästen är vass ut i voltstart och jag ör ganska övertygad om att Adrian tar hand om ledningen. Senast på Jägersro under V75 tävlingarna hade Hannibal vunnit loppet enkelt utan galoppen. Banan påverkade en hel del den gången då den inte var som bäst och blev väldigt lös. Distansen är ett klart plus för Hannibal som är oerhört stark och kan trava på i ett högt tempo hela vägen. Rapporterna från stallet är mycket bra och man tror på toppchans.


Omgångens näst bästa spik

Min andra spik i omgången kommer redan i den första avdelningen och det är 9 Emoji som Flemming Jensen kommer till start med. Senast blev Emoji struken för hosta inför V75 på Jägersro. Då hade han lottats till spår tolv bakom bilen mot riktigt tufft motstånd och det loppet vanns utav Rackham. Trots att Emoji stod med bakspår den gången var stallet klart optimistiska och det skvallrar en del om vilken kvalitet den här hästen besitter. Emoji är riktigt tuff och kan göra en hel del själv och är även vass i ryggar. Jag är övertygad om att Flemming plockar ner samtliga över upploppet. Hur han inte kan vara favorit i nuläget övergår mitt förstånd.


Glöm inte!

Skrällar

7 Phoenix Photo är märkligt bortglömd, klart plus med barfota bak. Litet minus att han är tränar körd.

11 Billions har ett struligt utgångsläge men är riktigt bra och tävlat mot tuffa hästar. Bättre än raden och Goop kan flyga lågt över upploppet.

9 Kelly Queen ER ska tävla barfota runt om och hur fin har inte sett ut? Stormvarning.

3 Il Frate Am var riktigt fin vid segern senast och har gått framåt med det loppet. Spännande läge nu och passas tidigt

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Söndagen bjuder på extra-V75 och det är hög klass med kulltoppar från tre- och fyraåringarna. Semifinaler i Breeders' Crown och de fyra främst ... Läs travtips

Hej på er!Då har vi kommit fram till sista stora storloppet för 2021(om man bortser från svensk uppfödningslöpning). Vi har alltså Breeders Crown ... Läs travtips