Mycket fin chans för Oskar Kylin Blom » 20 nov. | Mattias Pettersson…

Mycket fin chans för Oskar Kylin Blom

Oskar Kylin Blom som åker hela vägen ner till Jägersro för att starta 7 Hombre D. För två starter sedan så ryckte man skorna på honom och då tog han en övertygande seger ifrån ledningen på Gävle. Senast så körde Mattias Hansson honom på Bergsåker och kostade på sig en rejäl gunga men trots det så sände han fram Hombre D utvändigt om ledaren och sedan var han bara bäst.

Rapporterna säger att han känns väldigt fin hemma och kommer göra ett bra lopp och det finns väldigt mycket fart i den här hästen. Jag tror att man kan lägga iväg rätt bra ifrån start och hitta en rätt fin position trots det lite krångliga utgångsläget. 

Jag väljer att spela 7 Hombre D på plats hos Bet365 till 3.50

Använd länken här nedanför för att komma till Bet365

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Vi sätter fart på V64-veckan med trav från Mantorp! I V64-5 ser vi bästa spiken i omgången där One Kind of Art hittat sig en toppen-uppgift! ... Läs travtips

Ikväll startar Björn Goop en del hästar och framförallt får vi se Astronascente Zac vars nästa stora uppgift är V75-finaler. Här tror jag han ... Läs travtips