V75 tips: "Spiken är totalt bortglömd - Jag spikar på allt"

Återigen är det V75 på Jägersro och den här gången med Svensk Uppfödningslöpning, där nyligen sålda snackhästen Tetrick Wania med Riina Rekilä blir storfavorit men det saknas inte motbud. Dessutom är Christoffer Eriksson och Rackham ute efter revansch. Förra veckan var det otroligt nära att Gävles Guldgruva tog hem en rejäl storslam när vi endast klev av på Stoletheshow i guld. 

Som vanligt finns även Petterssons Miljon och Petterssons Starka tillgängliga dessutom är även Petterssons Jackpot Miljon öppen som en exklusiv andel då omgången ser väldigt intressant ut. 


 • V75-1 

7 Beckham imponerade stort på mig i fredags på Solvalla när Mika Fors rattade in honom till en säker seger från dödens. Nu är det Johnny Takter upp och skulle han pricka starten kan jag se honom sitta i spets efter femhundra meter och då är det hästen att slå. 9 Hannibal Face tycker jag är den bästa hästen och barfota bak är ett klart plus. 6 Black Mission såg fin ut som fastlåst bakom Parker senast och ska passas tidigt här.

 • V75-2

Riktigt roligt och svårlöst stolopp med femton hästar över tre volter. 9 Georgia Am får Björn Goop upp för första gången vilket såklart är intressant. Hon såg jättefin ut senast och är min första häst i loppet. 1 Nocturne Zon med Joakim Lövgren som verkligen är i zonen kan ta hand om ledningen här och ska givetvis passas tidigt. 11 Eight Hour visade ett förbättrat intryck senast och jag blir inte förvånad om hon dyker upp på fotot. Jätteskrällen är 7 Everest Laser med Peter Ingves som kan få en fin resa i den främre träffen.

 • V75-3

Öppen gulddivision och här vill jag strecka flera ekipage då 7 Upstate Face gjorde mig lite besviken senast, trots att han var trea från utvändigt ledaren hade jag förväntat mig lite mer. Nu är återigen läget lite väl långt ut på vingen och han riskerar att få göra grovjobbet. 5 Mindyourvalue W.F har imponerat stort och att Björn kör är ytterligare ett plus men också han riskerar att få ett tufft lopp. Ledningen tar 1 Harran Boko hand om och jag kan inte tänka mig något annat än att Per Nordström kör där. En häst som imponerat på mig sedan regi skiftet är 10 Speedy Face som satt fast senast och gick som en raket över upploppet. Nu är han anmäld barfota runt om och jag tror absolut att Wilhelm Paal kan utmana här. I nuläget endast spelad på två procent.

 • V75-4

Uppfödnignslöpnigen 2021 och här är som sagt 2 Tetrick Wania jätte favorit. Han har imponerat något fruktansvärt och varit totalt överlägsen sina konkurrenter hittills. Men man ska komma ihåg att det är tvååringar och han får inte ha en sämre dag för det är väldigt kompetent motstånd. Lita på att Adrian Kolgjini har ställt i ordning både 2 Hepburn och 9 Urban Africa. Dessutom är 1 Sommerbrise jättesnabb bakom bilen och visst vore det roligt om Ingves testade henne i ledningen. Adrian kommer garanterat att försöka göra livet surt för Wania den första biten med Hepburn som har spåret precis utanför. När strecken sitter som dem sitter måste jag testa att fälla.

  • V75-5

  6 Thorondor fick loppet lite kört i halsen senast då Westholms häst blev alldeles för het i ledningen. Nu är läget ett annat och över 1640m tror jag att han får svårt att hinna med. Dessutom tycker jag formen hos Goops hästar lämnar en del att önska. 5 Rare Magic är kvick den första biten och borde ha bra chans att ta hand om ledningen. Det är dock ingen häst jag vill hålla i handen som favorit. Här vill jag istället varna för 10 Lorenzo Boko med Magnus Djuse som är osäker men riktigt kapabel. Skulle det bli lite fart på tillställningen fäller han många. Joakims Lövgrens nyförvärv 1 Piemonte ska bli intressant att se, skulle han orka hålla upp spets kan han leda det länge.

  • V75-6

  Bronsdivisionen och här har jag en riktigt fräck spik i 11 Red Mile Brodde som tränas av Ola Karlsson och körs utav Jörgen Sjunnesson. Senast gjorde Red Mile Brodde ett jätte lopp utvändigt ledaren och fick endast ge sig knappt mot Billie Time som smugit med i andra utvändigt. Visst läget är kallt nu med spår elva men över den lite längre distansen är det inte riktigt lika illa. I skrivande stund är ekipaget spelat på endast två procent men det lär tyvärr ändra sig till spelstopp. Hur som helst tycker jag att det här är en otroligt spännande spik. Motståndet skrämmer mig inte nämnvärt.

  • V75-7

  Här tycker jag att 11 Rackham är en potentiell spik. Senast fick han ett omöjligt lopp i tredje sen fram i dödens på 1 Sweetman som dessutom var strålande för dagen och vann på 09.8. Rackham höll grymt bra utvändigt. Nu är distansen lite längre vilket jag ser som ett plus för Rackham. Främste utmanare här är 5 Oscar L.A som gjorde ett grymt lopp utvändigt om Adde S.H senast. Risken är väl att det blir ett liknande upplägg nu där man för trava utvändigt om Sweetman och då tror jag att det blir svårt att stå emot Rackham den sista biten. Däremot kommer garanterat Sweetman bli överspelad på prestationen senast. Längre distans nu och kommer få tryck hela vägen. 


  Bästa spelbolaget för travodds

  Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
  Välkomstbonus
  1250 SEK i spelkrediter
  Hämta bonus Besök hemsidan

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

  Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
  Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

  Läs hela recensionen

  Fler aktuella travtips

  Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

  Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

  Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

  Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

  Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips