Hulken på pallen i avslutningen » 5 aug. | Mattias Pettersson -…

Hulken på pallen i avslutningen

Jerry Riordans Hulken Sisu är en riktigt fin häst och kommer senast från en väldigt bra prestation på Axevalla när man bara var en längd bakom Elegant Ima i mål. 

Hulken sisu gick då en rykande avslutning 10.6 sista 800m men hade många längder att plocka in då man satt långt bak i fältet.

Nu har man spår fyra bakom bilen och kommer sitta betydligt bättre på det från start. 

Jerry Riordan håller den här Readly Express avkomman högt och jag tror att han går en strålande framtid till mötes bara han får vara frisk och hel.

Jag väljer att spela Hulken Sisu på plats i lopp 10 hos bet365 till 1.90 ggr pengarna.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V64 far upp till till Boden under torsdagen där jag tycker omgången, som är blandat av varm- och kallblodslopp, håller härlig klass! V64-1 Det ... Läs travtips

V75 1Jag inleder denna preliminära kupong med spik på 2 Harran Boko. Hästen vann från ledningen på ett mycket bra sätt senast och kommer med fin ... Läs travtips