Härliga tävlingar i Östersund inleder helgen!


  Fina tävlingar på fina i fina Östersund med Jämtlands Stora Pris som den självklara höjdpunkten. Jag tycker att omgången är klart spelvärd med några klart överspelade favoriter som vi ska göra ett tappert försök att fälla.Som vanligt finns mina andelar tillgängliga på Direkten Ryd.

  Omgångens bästa spik 💣

  Hittar vi direkt i inledningen och det är Jörgen Westholms 7 Gardner Shaw som gick en ruskigt svettig avslutning senast under elitloppshelgen. Nu är det Örjan upp och även om läget inte är det bästa så litar jag på att Örjan hittar ner i position och sedan blåser ner dem över upploppet. Det finns också lite frågetecken på flera utav motståndarna och Gardner har stångats mot hårdare gäng än det här tidigare. Westholm låter dessutom löjligt nöjd med hur hästen känns för dagen och till den här procenten är det som sagt helt klart omgångens bästa spik.

  Petterssons luringar 🔍

  2 Spickelback Face har verkligen tagit klivit in i eliten och visat fin form den senaste tiden. Från ett perfekt utgångsläge rankar jag honom som första häst. I en annars ganska blek upplaga av Jämtlands Stora Pris kan det till och med vara en spik. 

  1 Special Topmodel är blixtsnabb bakom bilen och hon rekordsänkte rejält under elitloppshelgen när hon hängde med fint till fjärdeplats bakom stenhårt motstånd. Har hon tagit det loppet på ett bra vis segerstrider hon absolut här.

  3 Bentely Gar har helt klart för lite pengar på sig och kommer att klättra genom klasserna. Hästen har dock visat upp lite hetsiga tendenser och jag blir inte helt förvånad om hon slår på en galopp. Som spelad till närmare sjuttiofem procent är garderingen given.

  6 Firefoot har inte fått till det på V75 än men det är en jättefin häst som kommer att vinna V75 lopp inom kort. Jag är inne på att det kan ske redan imorgon. Håller Firefoot bara ihop aktionen tror jag att Magnus dirigerar fältet. 

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube