GS75: Klurig omgång på Vaggeryd » 1 aug. | Mattias Pettersson -…

GS75: Klurig omgång på Vaggeryd

Vaggerydstravet är värd för söndagens GS75-omgång som på förhand ser rätt rolig ut. Här finns strecklistorna till omgången… 


GS75-1

I inledningen kör Rick Ebbinge en riktigt fin häst nämligen 3 Alex H.P som stod för en mycket fin spurt från rygg ledaren senast.

Johan Untersteiner har riktigt fin form på stallet och skördat fina framgångar den senast tiden och här kommer han till start med 6 Willmer Gel som jag ser som den främsta utmanaren till Alex H.P

GS75-2

Ett montelopp som jag tycker är riktigt svålöst, Tova Bengtsson kör 4 Au Revoire Font som gör debut i monte och det ska bli spännande att se då jag tror det är en häst som kan passa väldigt bra i monte, dessutom är Tova Bengtsson riktigt duktig.

3 Samiswhoiam var struken senast men gången innan var han fullständigt överlägsen motståndet och han står sig bra här.

GS75-3

Emil Sandblom tränar 3 Apple Rose som gjort det bra på slutet och nu har man fått ett perfekt utgångsläge bakom bilen då hon är riktigt snabb ut. Mycket talar för att ekipaget sitter i ledningen och över 1640m kommer man leda länge, man har dessutom anmält Apple Rose barfotabak till den här starten.

GS75-4

Ett stolopp där jag tycker det ligger en skräll på lut då det är ett väldigt jämt lopp.

Ska lyfta fram en riktigt skräll som bara måste med på lappen och det är 9 Acredula R.L som körs och tränas utav Carlos Söderström.

Acredula R.L vann överlägset i ett billigt lopp senast och såg klart förbättrad ut, nu är man helt bortglömd här och som streckad på endast en procent är det väldigt spelvärt.

GS75-5

Ulf Stenströmers 5 Oman Flax vann säkert från ledningen senast och ska ses med bra chans även i det här loppet men någon ledning lär det inte bli här.

Istället tror jag att Andre Eklund med 2 Walther På G sitter i ledningen och därifrån ska man ses med bra chans. Walther på G höll väldigt fint utvändig om Valkyria K på Färjestad senast och det här ser ut som en lämplig uppgift.

GS75-6

Ett fint stolopp där spetsstriden återigen blir avgörande, 1 Vikensfingerprint fick 2 Franklin Face på sin utsida och jag tror faktiskt att Franklin Face kan ta sig förbi Vikensfingerprint i starten och därigenom skaffa sig en klar fördel.

En som kan dra nytta av om det går alltför fort inledningsvis är Robert Bergh med 3 Au Pair Girl som är lite ojämn i sina prestationer men kan massor i sina ljusa stunder. Härifrån kan man faktiskt få loppet och jag väljer att låsa på dessa tre ekipage.

GS75-7

I Avslutningen vill jag varna för 15 Hakon Von Haithabu som kan runda många i det här loppet trots att man står på dubblatillägg.

Det är en rejäl häst och han går alltid hela vägen in i mål och med minsta klaff så kommer Ville Karhulahti vara med på fotot.

Även 1 Lucky Truc som står på start och körs utav Johan Untersteiner ska med på kupongen då man kommer leda det här loppet väldigt länge.

Kanske kan det vara läge för ett roligt tvillingspel?

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Bollnäs bjuder upp till fin travfest under torsdag kvällen och vi drar till direkt med högklassigt kallblodslopp!V64-1 Jättefin klass direkt på ... Läs travtips