Först Prosecco sedan skumpa!

Finaler som håller absolut toppklass på Solvalla och dessutom jackpot och extremt spelvänligt. Det här ska bli ruskigt roligt. 

Som vanligt finns även Petterssons Miljon och Petterssons Starka tillgängliga dessutom är även Petterssons Jackpot Miljon öppen som en exklusiv andel då omgången ser väldigt intressant ut.

 • V75-1

En trio höjer som dragit mycket streck och det är 5 Mellby Free som ska gå barfota och är den förmodade ledaren. 9 Hevin Boko som gjorde ett kusligt lopp senast och tål att göra allt själv. 6 Kali Smart som är uppstickaren där Adrian låter ruskigt nöjd och pratar elitlopp till våren. Min första häst är 6 Kali Smart som jag tror slår Mellby Free utvändigt utan större problem. Värsta emot är absolut 9 Hevin Boko. Letar man skräll bakom höjer jag ett varningens finger för 8 Barbro Kronos om hon hittar ner i slagläge. 

 • V75-2

Här är omgångens bästa spik och det är 10 Prosecco, jag har följt den här hästen ett bra tag och utvecklingen är enorm. Senast när han fullständigt pulveriserade 12 Ture L.A satt jag hemma och njöt av uppvisningen. Nu är planen att testa både barfota och bike tillsammans vilket förmodligen ger en extra växel. Känslan är att Adrian kan köra det här loppet lite hur han vill och ändå avgå med segern. Värst emot är den förmodade ledaren 4 Kilmister Boko och skulle Prosecco av någon anledning komma bort kan Erik leda det här runt om.

 • V75-3

Guld och här kommer min andra spik i omgången och det är 5 Brother Bill som senast gjorde ett av karriärens bästa prestationer när det blev som det blev med omstarten. Han burkar stressa upp sig något enormt när något sånt händer men nu skötte han det galant och gick ut och bara städade av dem. Det luktar dödens här och därifrån tror jag att Jorma kontrollerar det här. Motbuden skrämmer mig inte, 9 Espirit Sisu låter det inte som det är samma formtopp på längre, 4 Gareth Boko såg bättre ut senast men det var tidernas sämsta guldlopp. 1 Milliondollarrhyme håller aldrig i ledningen över 2140m mot Brother Bill. 

 • V75-4 

Roligt lopp med femton startande ekipage! Jag kommer att strecka brett och har några fina kantbollar som helt klart borde vara mer streckade. 6 Ottilia Fri är min första häst och det var när att hon fixade riktigt fina pengar till oss senast. Nu kan hon smyga med och spela ut speeden och hon räcker långt i det här sällskapet. På tillägg är det 15 Svecak Palema med Björn Goop helt klart min första häst, otroligt rejäl och rå och kan absolut käka upp dem.

  • V75-5

  3 Admiral As är streckad på åttio procent, säsongen har vart lång och motståndet är rätt tufft. Dessutom finns som alltid galopp i boken och senast såg han inte som allra bäst ut även om det fanns krafter sparade. Men som sagt till åttio procent kan man inte göra annat än att gardera. 4 Emoji har ett fint läge och är en riktigt fin häst, kan absolut blanda sig i striden. 1 Algot Zonett ska försöka hitta ut från sitt innerspår och gör man det är mycket vunnet. Goop upp på 9 Gardner Shaw är ett klart plus, passas. 


  • V75-6
  • Här blir 4 Gooner riktigt stor favorit och det kan vara så enkelt att han bara är bäst. Men jag tror att han kommer utmanas rejält den första biten och jag är inte helt säker på att han håller upp ledningen. Det saknas absolut inte motbud.5 One Kind Of Art gillar jag skarpt och Oskar J låter väldigt uppåt på den fronten. Om det blir tufft tempo kan bakspårs hästarna blanda sig i och där hittar vi bl.a 9 Hands Down D.E och Mister Donald som båda ska tävla barfota runt om.
  • V75-7

  I avslutningen har äntligen 6 Zenato fått ett fint läge och som jag har jagat honom. Skulle ha vunnit senast på Bjerke om han inte fått en så otroligt trött rygg. Från det här läget är Zenato min första häst. Jag streckar även 8 Hispter Am tidigt då han kan lägga iväg och skulle faktiskt kunna hitta en riktigt fin position. Rejält bortglömd och spelad på endast fem procent. 12 Gaylord Am nog loppets bästa häst men spår tolv är aldrig roligt, han kan dock på ren kapacitet vinna det här om det blir det minsta tempo och han blir mitt tredje val i loppet.


  Bästa spelbolaget för travodds

  Bet365

  Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
  Välkomstbonus
  1250 SEK i spelkrediter
  Hämta bonus Besök hemsidan

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

  Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
  Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

  Läs hela recensionen

  Fler aktuella travtips

  Vi kickar igång helgen med en tripp upp till norra delarna och Boden/Bollnäs som sköter V64 Express-fredagen!Nog är kallblodsstjärnan i en klass för ... Läs travtips

  Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

  Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

  Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips

  Örebro ger oss lördagens V75-tävlingar och Björn Goop som firar framgångar kommer ta en dubbelseger här! Omgången kräver sina streck så jag drar in ... Läs travtips

  På söndagen vänder vi åter till småländska Vaggeryd för Grand Slam 75 med jackpot!Dagen till ära körs Smålandsmästaren - spiken bör vinna det...! ... Läs travtips

  En kväll med dramatik och spännande laddning - derbyuttagningarna på Jägersro!Här är en tidig koll över V75-omgången.V75-1 Ja, men det är väl kanske ... Läs travtips