Finaler på Solvalla!

Solvalla är värd för morgondagens tävlingar! En mycket fin omgång väntar när det är finaler som ska avgöras. Som vanligt har jag mina andelar Petterssons Jackpottmiljon, Petterssons Miljon och Petterssons Starka öppen. Dessutom har jag och Mattias Karlsson några gemensamma andelar där vi slår våra huvuden ihop.

Omgångens bästa spik 💣

I en omgång med flera starka favoriter gäller det att koppla grepp om omgången och det tycker jag att man gör bäst genom att spika 2 Sweetman i inledningen. Som bekant växer Sweetman både en och två klasser i ledningen och här ligger vägen öppen för spets utan större bekymmer. När värsta motbuden 5 Four Guys Dream och 6 Eddy West båda två helst vill ha ett lopp i ryggar har jag svårt att se någon sätta upp något värre tempo utvändigt. Det här måste vara toppchans för Takter och Sweetman.

Kompletterande spiken ⛏️

Här är det lite lurigare men jag väljer att gå för lite pengar idag och väljer därför att gå på 3 Its A Girl i den fjärde avdelningen. Senast imponerade hon storligen när hon kontrollerade fältet med Dante i sulkyn. Hon är ingen blixt ut i volt och risken är stor att hon får göra jobbet utvändigt igen. Men jag tror att hon är bra nog att ta sig an den uppgiften. Känslan är att hon går framåt med varje lopp och det här är verkligen en toppstammad dam som kommer att tjäna fina pengar och klättra i klasserna om hon får vara hel och frisk.

Petterssons luringar 🔍

Felfri vinner givetvis 7 Amalencius B.B men han har galopperat en hel del och till sjuttio procent känns det givet att försöka fälla.

4 Champ Lane kan vara en spik i avslutningen. Rycktussar för första gången och bike på. Stor chans för spets och slut. 

3 Mamaneedshismoney är riktigt borttappad idag på strecken och fyndas till endast tre procent i skrivande stund.

Om Amalencius felar bort sig kan 4 Astrum leda loppet oerhört länge. För den riktigt vågade behöver det inte vara fel att singla honom.

5 Immigrant AM är favorit att hitta till spets i den andra avdelningen. Planen är nog att släppa till Piemonte om Lövgren ställer frågan tidigt. Hur som helst får Immigrant AM ett fint lopp och är ett tidigt streck. 

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips