Esprit Sisu fäller många » 31 juli | Mattias Pettersson -…

Esprit Sisu fäller många

Mycket talar för att det kommer gå undan från start i gulddivisionen då ett flertal startsnabba hästar är ute efter ledningen. 

Knapp spetsfavorit håller jag Elian Web som då han kan lägga iväg riktigt bra ifrån start, men han kommer få jobba för att ta sig förbi Diamanten som har spår invändigt. 

Det kan gynna mitt drag i loppet Esprit Sisu som jag hade stora förhoppningar på förra lördagen men då blev det fel och han satt fast på innerspår men avslutade sylvasst till tredjeplatsen. 

Formen sitter verkligen där och med minsta klaff så fäller Esprit Sisu många trots sitt tionde spår på sprinterdistans.

Jag väljer att spela honom 1-3 till 4ggr!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Hej på er!Först o främst vill jag betona att analysen är högst preliminär inför söndagens tävlingar. När jag läste på inför omgången tyckte jag att ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips