Enormt värde på nyårsafton!

Otroligt roligt med framgångarna över julhelgen och stort grattis till er som hängde på Gävles Guldgruva i måndags då ni fick dela på närmare 700.000kr. Nu tar vi sikte mot en av årets höjdpunkter nämligen jackpotten omgången på nyårsafton. Tyvärr fick tävlingarna flyttas från Axevalla till Halmstad då banan var alltför dålig på Axevalla. Otroligt svårlösta och jämna lopp gör omgången helt fantastisk. Som vanligt finns Petterssons Miljon och Petterssons Starka tillgängliga likaså Gävles Guldgruva som jag och Mattias Karlsson tippar gemensamt.  

 • V75-1

Mycket talar för att 3 Bravo Sabotage tar hand om ledningen och där trivs Ola Samulessons springare alldeles utmärkt. Det kan vara en spik för den modige då det borde vara bra chans från ledningen. Jag kommer att leda lite motbud där bakom och då vill jag främst framhålla 7 Cassiopeia som är stark och rejäl och går hela vägen in i mål. 5 Beethoven är en fin häst och senast gick han riktigt bra på Mantorp då han flög lågt över upploppet efter att suttit sist utvändigt. Litet minus med Peter Zadel i sulkyn men till tre procent är han given på min kupong. 

 • V75-2

14 Open Sky är min första häst här och felfri tror jag att det blir väldigt svårt att stå emot honom. Senast körde Magnus Djuse galopp och det kostade segern den gången då han gjorde ett otroligt fint lopp efter gungan. Nu får brorsan Mats Djuse chansen igen och håller han Open Sky i trav så ska han plocka ner dem här. Tidiga där bakom är 6 Alisson Face som förmodligen vunnit dagen före julafton om luckan uppenbarat sig. Ett offensivt upplägg är att vänta från Adrian. 5 Timotejs Jackpot låter det riktigt bra på och klara han starten och kommer iväg bra är det en mycket fin chans. Streckar även den troliga ledaren 1 Bontoni Degato som kan leda länge. 

V75- 3

1 Mamaneedshismoney ska testas i jänkarvagn och det låter väldigt uppåt ifrån Kevin Oscarsson. Har gjort fina prestationer och ska absolut räknas tidigt här. Lika uppåt låter det på Goops 4 Lampard som han tror vinner det här loppet. Kommer från seger och har ett fint utgångsläge. 9 Chasingneonrainbow gjorde det jätte bra på Gävle och vann enkelt på en tungsprungen bana. Lite väl stor favorit i mitt tycke. 


 • V75-4

.Här tycker jag att omgångens spik kommer och det är 7 I Can Steel med Nicklas Westerholm. Den här hästen har alldeles för lite pengar på sig sett till sitt kunnande. Motståndet skrämmer inte och Westerholm kommer med största sannolikhet att köra sig till spets och då är loppet över. Procenten kommer att stiga under morgondagen men jag tycker det är en bra spik i en annan öppen omgång. 

 • V75-5

Här kommer omgångens lås och det är 1 Twinkle Face som är ett jätte kapabelt sto, senast på Solvalla så dundrade hon runt och vann lätt mot rätt bra motstånd. Problemet här som jag ser det är att hon kan bli av med spets och då blir hon lite sårbar. Den troliga ledaren i min bok är 2 Betting Pacer som är riktigt kvick den första biten och visat otroligt fin form, kan leda det här länge. Hittar Twinkle Face ut tror jag hon plockar ner Betting Pacer men låset känns mycket bra. 

  • V75-6

  Här målar jag brett i ett otroligt svårt lopp. Mina första streck är 15 Aurora Show som det lät mycket bra på senast men den gången slutade det med en startgalopp. 12 Himalaya Sisu som jag vet har ett gott kunnande men inte riktigt fått det att stämma fullt ut. 9 Platinum Tile som har en riktigt vass spurt att tillgå. Superdraget är 3 Ingela K som fick ge sig kort före mål senast men gjorde ett fint lopp. Kan få ett lopp i draget här och spara sin speed. 


  • V75-7

  7 King Schermer är en topphäst som tävlat mot riktigt tuffa hästar och ska räknas som klar förstahäst i det här loppet. Vill man skulle man faktiskt kunna spika honom i avslutningen. I skrivande stund är han bara spelad på tolv procent men kommer säkert att stiga under morgondagen. Bakom tycker jag att det är öppet och värsta motbuden tror jag står på start. 1 Räser Helge och 2 Ture L.A är rätt bra hästar och det är inte helt enkelt att plocka in tilläggen. 

  Bästa spelbolaget för travodds

  Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
  Välkomstbonus
  1250 SEK i spelkrediter
  Hämta bonus Besök hemsidan

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

  Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
  Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

  Läs hela recensionen

  Fler aktuella travtips

  Det har varit en sanslös vecka med stolpe ut på V64. Vi har nosat på stora pengar och på torsdagen är det jackpot. Nu spelar vi in stolpe ... Läs travtips

  Fredag inleds även denna helgen med Solvalla-besök och V65- och V4:an innehåller tycker jag två starka spikförslag!V65-1 Anders Eriksson har nu fått ... Läs travtips

  Vi fortsätter nosa på de stora pengarna, 3 system med sex rätt i lördags på V75 igen, och ny åtta i onsdags. Åttor, sjuor och sexor till höger och ... Läs travtips

  V75 besöker åter Åbytravet på lördag och det är hög klass på tävlingarna. Framförallt ser det oerhört öppet ut och sannolikheten ser hög ut för att ... Läs travtips

  I lördags var man lite för laddad? Kanske krånglar man till det för mycket för jag hittade ingen spik men många som jag rankade som tvåa och trea. ... Läs travtips