En fruktansvärt rolig omgång!

En fruktansvärt rolig omgång står för dörren imorgon! Samtliga lopp är helt öppna och det luktar verkligen utdelning.

Petterssons Miljon 290kr/andel

Petterssons Starka 79kr/andel

Avd 1

Jag tar ställning direkt och spikar 5 Hevin Boko som står för klassen i gänget. Senast i SM missade Mika Fors starten fullständigt och då var den dagen förstörd. Hästen såg dock tankad ut efter det och gick i mål med krafter kvar. Annat läge nu och jag är inne på att Hevin körs till ledningen och sedan är loppet över.

Avd 2

Markus B Svedberg blir favorit med 3 Thats So Clever och hästen såg verkligen blödande ut senast. Det är också hans bästa chans i omgången och mycket talar för att han kommer till ledningen. Jag vill dock gardera honom då det finns roliga skrällar där bakom, 1 Räser Helge är rolig till riktigt låg procent lika 4 Whis Me Magic med Anders Svanstedt som kan få en fin resa.

Avd 3

Här kommer min andra spik i omgången och det är 5 Brother Bill som jag verkligen gillar. Senast i SM var rapporterna goda men då var han inte alls som bäst för dagen. Senast fullständigt bollade han med en formlös Milligans från dödens. Nu talar mycket för att man får göra jobbet utvändigt om värsta motbudet 3 Disco Volante och det tror jag absolut att brodern är kapabel till. Det finns även i min bok att Brother Bill sitter i ledningen efter femhundra meter och då är loppet fullständigt slut.

Avd4

Jätte öppet lopp de jag har två miljondrag som båda är streckade på en procent. Det är 9 Ottilia Fri som gick jätte bra ifrån kön senast på Visby när en pånyttfödd Västerboonthenews vann. Står lite krångligt till nu men skulle det lösa sig är hon inte borta. 10 Wallawalla Broline med Björn Goop har inte fått sätta nosen först men gjort flera bra prestationer. Kanske kommer den imorgon?

Avd 5

4 Vice Versa Diamant är jätte bra men här riskerar man att få göra jobbet utvändigt om 5 Santos De Castella. Det öppnar upp loppet rejält och jag vill storm varna för 10 Captial Gain C.C som är bättre än raden och som streckad på en procent är han given på min kupong. 3 Anchor Man vann senast på V75 och nu rycker man alla skor och dessutom är läget perfekt. Märkligt bortglömd till tre procent.

Avd 6

Här vill jag varna för 1 Dats So Cool som gick jätte bra bakom Admiral As senast. Här har Stefan Persson läge för ledningen och då kan Dats So Cool leda loppet länge. Det finns även i min bok att Oskar snuvar honom på ledningen med 3 Morotai Degato. 7 Gardner Shaw med Jörgen Westholm kan få överta och jag stänger loppet på dessa tre.

Avd 7

I avslutningen spikar den fräcke 10 Gooner som är den bästa hästen i loppet. Skulle Wäjersten bara hitta fram utvändigt ledaren någorlunda smidigt blir han oerhört svår att stå emot. Givna bakom om man garderar är Wäjerstens andra häst i loppet 9 Xanthis De Roi som nu förstärks med Örjan i jollen. Även 7 One Kind Of Art är ett måste streck. Oskar J har dessutom snuskig form på grejerna.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Åby har inte någon V64-kväll på sin torsdag men väl en lunchomgång. Hemmatränaren André Eklundh kan mycket väl ordna en dubbelseger på V4:an! V4-1 ... Läs travtips

Det är dags för V64 från Östersund denna torsdag. Kvällen innehåller två montémästerskap som kan bli serika! 🔨 SPIKARNA V64-4 Det är ... Läs travtips

Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips

En kväll med dramatik och spännande laddning - derbyuttagningarna på Jägersro!Här är en tidig koll över V75-omgången.V75-1 Ja, men det är väl kanske ... Läs travtips