Dragen till V86: Svårlöst omgång och det luktar pengar!

Ikväll är det dags för Bergsåker och Solvalla att stå som värd för V86 som ofta innehåller flera riktigt svårlösta lopp. Just den här omgången tycker jag dock har väldigt stor potential då det är jämna lopp överlag. Jag har som vanligt mina andelar Petterssons Starka och Petterssons Miljon öppna, utöver det så finns även Gävles Guldgruva som jag och Mattias Karlsson tippar tillsammans.

Bästa spiken 🔩

Roger Walmanns 11 Heloise Am utser jag till omgångens bästa spik. Näst senast på Solvalla avväpnade hon ganska enkelt motståndet på en för dagen tungsprungen bana efter att Örjan kört fram utvändigt om ledaren. I den senaste starten blev det för tufft att rå på Kattis J Boko över sprinterdistans men trots det gjorde Heloise ett klart godkänt lopp som tvåa. Man ska också komma ihåg att Kattis J Boko gick 11.4 i spets och då är det inte helt enkelt att slå henne. Läget ikväll håller nere procenten men att det är bästa hästen är jag ganska övertygad om. Örjan vet vart mållinjen befinner sig på Solvalla och jag räknar med att han måttar in det här.

Näst bästa spiken 🔩

Måste jag ändå säga att L.L.Labero är trots att procenten är skyhög. Oskar Kylin håller den  här hästen högt och nu är dessutom värsta motbudet Mas Credit struken. Det låter väldigt bra från stallet och allt talar för att man kör sig till ledningen. Det som kan fälla Labero är om Oskar kör för sakta i loppet och då jag tycker att Labero är lite sårbar på speed och har dessutom lite problem att växla tempo. Men det här borde man lösa ändå och håller Oskar bara farten uppe är det klasskillnad. 

Glöm inte dessa 📣

12 Shehuntyoudown var jag lite inne på senast. Blev långt fram den gången till en för dagen mycket bra Ilos Sansibar som senast i lördags var hårt betrodd på V75. Blir det tempo på loppet kan Florhed fälla allt. 

2 Ivanhoe Renka vann ett billigt lopp senast. Hårdare nu men formen sitter där. Till åtta procent är han given på min kupong. 

8 Berra Steel gjorde en fin prestation senast när han slog Global Lover och skulle det bara lösa sig lite från det trista utgångsläget kan man ge favoriten en rejäl match.

Om man väljer att gardera L.L.Labero tycker jag att 5 Kenkozi Boko är given att plocka med. Är bättre än raden och skulle kunna ge favoriten i riktigt kalldusch om han får sitt lopp.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Fredag inleds även denna helgen med Solvalla-besök och V65- och V4:an innehåller tycker jag två starka spikförslag!V65-1 Anders Eriksson har nu fått ... Läs travtips

Vi fortsätter nosa på de stora pengarna, 3 system med sex rätt i lördags på V75 igen, och ny åtta i onsdags. Åttor, sjuor och sexor till höger och ... Läs travtips

V75 besöker åter Åbytravet på lördag och det är hög klass på tävlingarna. Framförallt ser det oerhört öppet ut och sannolikheten ser hög ut för att ... Läs travtips

I lördags var man lite för laddad? Kanske krånglar man till det för mycket för jag hittade ingen spik men många som jag rankade som tvåa och trea. ... Läs travtips

Vi får en finfin söndag framför oss med topptävlingar på Vincennes - men framförallt GS75-jackpot på Kälmäh! Stall Lövgren har två sexiga ... Läs travtips