Dragen till V86: Passande distans och läget är perfekt

Ikväll är det dags för Åby och Solvalla att stå som värd för V86 som inleder en hektiskt tid för oss travspelare med stora streckspel så gott som varje dag. Just den här omgången tycker jag dock har väldigt stor potential då det är jämna lopp fyra femtonhästars lopp. Dessutom har vi en jackpot som kryddar det hela. 

Bästa spiken 🔩

Förra veckan varnade jag kraftigt för 3 Wilson Night som tränas och körs utav Claes Sjöström och det höll nästan hela vägen från ledningen den gången trots full väg. Nu är distansen den mer passande 1640m och läget är riktigt bra med spår tre bakom bilen. Jag tror att Sjöström tar hand om ledningen och sedan eldar han på i ledningen så länge lampan lyser. Motståndet skrämmer inte heller och värsta motbudet på förhand är 4 Mojo Express som kommer dra mycket streck när Örjan hoppar upp. Senaste starten såg Mojo inte alls speciellt rolig ut och som strecken sitter nu är det här en toppspik. 

Näst bästa spiken 🔩

15 Sato har ett svårt läge och står dessutom på dubbla tillägg men hästen gick riktigt bra senast bakom Four Guys Dream på Mantorp. Nu blir Sato dessutom rejält kuskförstärkt med när Stefan Persson hoppar upp för första gången. Sato är van att tävla med skor så det är inget större minus snarare något jag tror gynnar honom gentemot många av konkurrenterna i det här loppet. Värst emot är 10 Dali Pagadi som det låter väldigt bra på och felfri kan det bli en tuff nöt att knäcka. Men i ett öppet lopp och till smaskig procent tycker jag det finns stort värde i Sato. Kör i tid Persson!

Glöm inte dessa 📣

Om 9 Mcgareth av någon anledning kommer bort eller har en sämre dag kan Klaus Kern leda loppet länge med 4 Give Me Ten, endast streckad på två procent och given på lappen om ni garderar. 

8 Vasco i ny regi hos Bergh känns riktigt spännande! Jag har alltid gillat Vasco som alltid gör sitt. Tråkigt läge nu men skulle det lösa sig det minsta är han med på fotot.

Ole Johan Östre låter ruskigt uppåt på 5 Mahalo och det är värt att ta på allvar. Given på kupongen och kan vara ett singelstreck för den modige.

1 Nikita Vrijthout gick strålande senast och har fått ett perfekt spår nu. Jepson upp och jag är övertygad om att han serverar henne en perfekt resa på innerspår. Kommer luckan på upploppet har hon absolut fart för att avgöra.  

  Bästa spelbolaget för travodds

  Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
  Välkomstbonus
  1250 SEK i spelkrediter
  Hämta bonus Besök hemsidan

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

  Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
  Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

  Läs hela recensionen

  Fler aktuella travtips

  Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

  Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

  Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

  Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

  Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips