Det känns öppet på Mantorp

V75 från Mantorp och det är ganska svårspikat idag med några riktigt öppna lopp som gör att omgången på förhand känns väldigt spännande. Vi hade stora framgångar under Winterburst men det ska faktiskt bli skönt med en lite mer ordinarie omgång. Idag finns det flera system öppna, jag och Mattias Karlsson tippar gemensamt Gävles Guldgruva och Gävles Diamantgruva. Sedan har jag mina andelar Petterssons Jackpotmiljon, Petterssons Miljon och Petterssons Starka att väja på. Här nedan kommer jag gå igenom omgångens bästa spik och några måste streck och lite information om omgången. Håll utkik i våra Facebook grupper V75tips och Travsurr och travtips där jag och Mattias Karlsson kommer att sända live under dagen och gå igenom omgången. 


Omgångens bästa spik

Jag är helt övertygad om att omgångens bästa spik finn i avslutningen och det är givetvis Johnny Takter och 4 Sweetman jag tänker på. Perfekta förutsättningar och lämpligt motstånd gör att det här ska vara en toppchans. Jag tror inte att Four guys Dream och Stefan Persson kan eller kommer att svara även om han gastar om det på förhand. Väl i spets är det ingen i det här fältet som plockar ner Sweetman då han växer både en och två klasser i ledningen. Näst senast på Åby slog han hästar som Kali Smart och Emoji enkelt från ledningen. Senaste starten på Solvalla blev det fel och han trivs inte när han ska gå bakifrån. Lars I meddelar att han inkom med 72 i puls efter det loppet och tog inte i något alls. förhoppningsvis slipper man även brodd nu och även det är en stor fördel. 

Kompletterande spiken

Här är det lite lurigare men jag landar ändå i att 6 Lucifer Lane är en bra spik. Senaste starten var jag helt inne på honom mot bland annat Milligans School och Ble Du Gers. Då blev han tyvärr lite het när Johan A Nilsson körde sig till ledningen i ett tidigt skede. Trots det höll han riktigt bra och fick bara ge sig mot en smygkörd Snowstorm Hannover och en för dagen riktigt bra Gareth Boko. Nu hoppas jag att Johan A Nilsson tar en lugn dödens på den troliga ledaren 7 Disco Volante då tror jag att han är tuffast den sista biten. Det är inte helt omöjligt att Lucifer kan hålla ut Disco sida vid sida heller även om Disco tagit en längd tidigare är min känsla att det inte är samma tryck i Disco nu.

Glöm inte!

Spetsstriden blir väldigt avgörande i avdelning ett. Den som är först fram av 7 Chestnut Bojje och 8 Champ Lane. Knapp fördel den förstnämnde även om jag inte blir förvånad om Örjan tar sig förbi med Champ Lane.

Kajsa Frick har taktiken klar för sig i dagensdubbel ett med 6 Zally Gel, spets och släpp till den som är först fram av antigen Johan Untersteiner med 5 Machi eller Dante Kolgjini med 3 Its A Girl. Oavsett vem som är först fram är det mycket som talar för att hon serverar Zally Gel ett fint lopp och från ryggledaren kan hon utmana om segern.

Det finns mycket som talar för att avdelning fem blir riktigt rivig med flertalet startsnabba hästar som samtliga är ute efter ledningen. Känslan är att det kommer gå undan och det kan bjuda in både 9 Federer och 10 Woodburry Wine som både har en riktigt fin speed att spela ut. 

9 Oskar Of Sand blir en av dagens största favoriter och jag tycker att det är givet att gå emot honom även om han har imponerat så är det i lite enklare sällskap och läget är inte helt enkelt nu. 1 Optimum Bankrobber är min förstahäst och kommer Kenneth iväg så pass bra att han kan hitta ut i ett andraspår direkt är det här en toppchans. Även 10 Immigrant Am och 12 Oskar Run som nästan är ospelade är tidiga bakom min tipsetta. 

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips