Chans till revansch på Jägersro » 16 sep. | Mattias Pettersson -…

Chans till revansch på Jägersro

I lördags hittade Missle Hill hem till fina 2,35 ggr pengarna då det stod spets och slut skrivet på förhand och allt gick enligt plan då Lenartsson ledde loppet runt om.

Idag tycker jag att jag hittat en riktigt fin vinnare i 1 Redneck Woodland som fått ett mycket fin utgångsläge och har goda möjligheter att försvara sitt innerspår och då är mycket vunnet för Adrian.

Man låter väldigt nöjda på förhand från stallet och senast på V75 på Jägersro var man väldigt optimistiska men då slutade det tyvärr med en galopp strax efter start. 

Formen är intakt på Redneck och Rackham ska vara väldigt bra om han ska slå honom utvändigt. 

Jag väljer att spela vinnare till fina 7.00 på Bet365.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V64 far upp till till Boden under torsdagen där jag tycker omgången, som är blandat av varm- och kallblodslopp, håller härlig klass! V64-1 Det ... Läs travtips

V75 1Jag inleder denna preliminära kupong med spik på 2 Harran Boko. Hästen vann från ledningen på ett mycket bra sätt senast och kommer med fin ... Läs travtips