Vinnarspel Stosprinten » 2 juli | Mattias Karlsson - Travstugan.se

Vinnarspel Stosprinten

Vinnarspel lopp 12 Halmstad, Stosprinten

4 Sashay My Way såg lysande ut i försöket och kommer gå framåt med det loppet. Öppnar bättre med spår lite längre ut på vingen så läget är optimalt. Motstånd saknas inte, då jag håller 1 Gina Mearas och 2 Golden Tricks som tuffast emot.

Som jag läser loppet så håller 1 Gina Mearas upp ledningen och får 2 Golden Tricks och Örjan Kihlström utvändigt om sig och Adrian Kolgjni får loppet med min vinnare 4 Sashay My Way. Jag är även inte helt främmande för att körande Adrian Kolgjini överraskar och bombar till ledningen. I vilket som så tror jag det är en toppchans för Kolgjinis sto. 


Vann sitt uttagningslopp efter en rejäl slutrunda och toppformen bör vara där. Rapporterna från stallet är goda och Kolgjinis tror på toppchans. Det blir barfota bak, helstängt huvudlag och jänkarvagn precis som senast.


Jag testar en liten slant på vinnarspelet till 8.50 på Bet365!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Bollnäs bjuder upp till fin travfest under torsdag kvällen och vi drar till direkt med högklassigt kallblodslopp!V64-1 Jättefin klass direkt på ... Läs travtips