V86 tips: Vi inleder med två troliga spikar! » 9 juni | Mattias…

V86 tips: Vi inleder med två troliga spikar!

V86 är fortsatt ute på sommarturne och denna vecka har turen kommit till Vaggeryd och jag tycker vi bjuds på idel fina som spelvänliga lopp. Som vanligt kör jag två unika system när det vankas V86, länk till dessa finner ni här nedan.

Karlssons Luring 80kr/andel

Karlssons Bomb 250kr/andel


Omgångens bästa spik, V86-2

Ett ganska ihåligt lopp över lång distans och en perfekt uppgift för min vinnare 7 Becker Grif. Han har nu fått två lopp i kroppen Magnus Dahlén och höll klart godkänt i debuten efter att han fått press i ledningen under hela loppet och senast var han riktigt fin när han vann på ett övertygande sett. Med dom loppen i kroppen kan vi nog räkna med en riktigt bra prestation ikväll. 

Omgångens kompletterande spik, V86-1

Ett långlopp över mastiga 3640 meter inleder omgången och det är en ganska ojämn historia där 4 Maestro Crowe är jättefavorit och en klart befogad sådan enligt mig. Han var hårt spelad i Harper Hanovers lopp senast där han visade att starten inte är något större problem, blev lite väl het i ledningen och höll väl godkänt med tanke på dom höga kraven. I detta lopp står han riktigt bra inne och det känns som han går ner i klass rejält trots 20m tillägg. Inte den roligaste spiken men dock väldigt trolig. 


Omgångens luring, V86-6

8 Brezza du Kras gör debut på svensk mark för Gocciadoro. Ett kapabelt sto som var bra vid segern i mars men inte riktigt fått till det efter det. 11 segrar på 23 starter är starka papper och jag tror vi kan räkna med ett riktigt bra prestation direkt. Lite bortglömd men brottas med ett knöligt utgångsläge. Pass upp trots spåret! 

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Royal Ascot 2021 Är Storbritanniens största tävling sett till prissumman och lockar flera av världens finaste tävlingshästar. Här tävlas ... Läs travtips

Vi borde ha en högintressant kväll framför oss när Gävle arrangerar tisdagens V64:a. Omgången känns väldigt klurig och jämn och således är det bäddat ... Läs travtips

Hej på er! 6st tappra andelsköpare fick under måndagen 446:- tillbaka på 65 kronor satsade på Niklas Power. Omgången blev dock tämligen ... Läs travtips