V86 tips: Vi avslutar med spik i Ringmurens lopp!

V86 sommarturne har kommt till Visby, en omgång och bana som jag alltid tycker får ihop fina lopp och så även denna gång. Tycker mig har funnit två spelvärda spikar som jag kommer bygga mina system runt. Jag kör två olika system imorgon, länk till dessa finner ni här nedan. 

Karlssons Bomb 250kr/andel (unik)

Karlssons Luring 80kr/andel (unik)

Omgångens bästa spik, V86-8

Ringmurens lopp avslutar V86 omgången på Visby och här tycker jag mig ha hittat en riktig spelvärd spik. Visst 12 Racing Brodda står 60 meters tillägg men hon har fart och hårdhet som jag tycker motståndarna i detta lopp saknar. Slog värsta motbudet 10 Fort Knox över den aktuella distansen för två starter sedan och det känns som formkurvan på Mattias Djuses fina sto är stigande. Får vi hon till under 30% är det bara att tacka och ta emot, men jag har en känsla av att hon kommer stiga lite till imorgon. 

Omgångens kompletterande spik, V86-4

Som jag läser loppet så piper 4 Celtic till ledningen och tränare Kent P Gustafsson säger att han är i sitt livs form, jänkarvagn och rycktussar denna gång så vi kan räkna med att det är påställt. Jag tror dock inte att dom får sitta ifred i ledningen utan Mika Forss bakom 5 Borboletta kommer tidigt ställa frågan och då tror jag inte Marcus Hultman bakom 4 Celtic bråkar. Väl från ledning tror jag ingen rår på Gocciadors häst. Dom har letat ett lopp över 1640m då hästen är som bäst över den distansen. Denna gången åker även jänkarvagnen på vilket hon även hade på Solvalla under elitloppshelgen för två starter sedan. Likt flera av Gocciadoros hästar så känns det även denna har mycket pengar kvar att tjäna. 

Omgångens luring, V86-1

För den som gör ett mindre system och vi koppla greppet direkt så tycker jag min vinnare i inledningen har goda chanser att leda loppet runt. 1 Hamilton Atout imponerade på mig senast och det känns som det finns gott om utveckling kvar. Svarade bra på det norska huvudlaget senast som han även kommer utrustas med igen. 

Omgångens garderingslopp, V86-5

Stolopp för den lägre klassen med 13 startande hästar och enligt mig är det bara att gardera på så långt plånboken tillåter. Björn Goops 10 Nykme Brigadoon blir stor favorit och är kanske loppets bästa häst. Men bakspår denna gång och det finns risk att hon behöver göra en del jobb själv. Loppets roligaste streck är Petri Salmelas 5 Hanna Sisu som jag tror kan leda detta lopp länge. 

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Lunchen och V4-tipset inmundigas på tisdagen från Gävletravet och vi inleder med en trygg spik som står för klassen den här eftermiddagen!SPIKEN ... Läs travtips

V64-tipset för tisdagen på Axevalla krävde sin tid. Det är en överlag lurig omgång, men jag tycker mig ha två V64-spikar som båda kommer leda runt ... Läs travtips

Förra veckan uteblev analysen för V86 pga sjukdomar. Åttan satt dock ändå och vi spelade hem hela 47.000kr på Christians Metspö. Även köparna till ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips