V86 tips: Tidiga tankar Solvalla/Åby » 6 okt. | Mattias Karlsson -…

V86 tips: Tidiga tankar Solvalla/Åby

Här kommer lite tidiga tankar inför morgondagens V86 tävlingar på Solvalla och Åby. Jag tycker mig ha hittat några intressanta förslag att bygga mina system runt samtidigt som det finns ett par vidöppna lopp där det gäller att gardera på rejält. Länk finner ni här nedan till mina andelar!


Gävles Diamatgruva

Gävles Guldgruva

Karlssons Bomb

Karlssons Luring

Omgångens bästa spik, V86-3

1 Comand var inte som bäst i sin senaste start, dock så beror det på att hästen inte fungerar alls på balansen barfota bak och denna gång ska hästen gå med skor igen. Läget är perfekt och jag tror körande Robert Bergh kommer ladda vad som går för att hålla upp ledningen. Snabb ut och trivs i ledningen. 

Omgångens kompletterande spik, V86-6

3 Danilo Brick är under kraftig utveckling och har vart grym i sina senaste starter. Senast så var han duktig bakom Vagabond Bi och travade 1.14.7 3000m. Enligt rapporter i stallet så ska han ha gått framåt ytliggare med det loppet. Timo Nurmos stallform är bra för dagen och här tror vi körande Jorma Kontio kör sig till ledning i ett tidigt skede och då är det hästen att slå. 

Omgångens garderingslopp, V86-8

Vidöppen avslutning och här gäller det att gardera på. 2 Jamaica Boko är min första streck och min tidiga ledare i loppet. 3 Valuta E.W. blir troligen loppets favorit och trivs bra i den främre träffen men denna gång tror jag att det finns risk att hon får göra det tunga loppet utvändigt ledaren. Står dock bra inne i loppet och ska inte nonchaleras. Med på kupongen måste även 4 Gloria Sisu och 9 Fuel Burn.

Omgångens lås, V86-7

Klassiska S:t Legers lopp har även i år lockat ett starkt startfält. Dock höjer sig två hästar kraftigt från mängden. 10 Gulfstream AM var kraftigt förbättrad i senaste starten och känns klart på gång igen. Klarar körande Conrad Lugauer det luriga spåret och sänder framåt i ett tidigt skede så skulle jag inte vara förvånad om dom hittar till ledning i ett andra skede. Jag dubblar mitt system med Robert Berghs 13 Power trots att det kan bli ett lugnare upplägg där Robert främst vill se ett lopp i kroppen inför Europaderbyt och att hästen avslutar med full fart över upploppet, däremot så vågar jag inte lämna hästen utanför kupongen. 

Omgångens luring, V86-5

6 Upper Face kan vara lösningen på ett annars vidöppet lopp. Allt blev fel senast när hästen var ute i V75 finaler som Uncle Töll vann. Gången innan imponerade hästen rejält med vinst på V75. Denna gång är motståndet lättare och jag tror Adrian Kolgjni laddar framåt och kan få överta ledningen i ett tidigt skede. En position där hästen är obesegrad ifrån på två försök. Kanske bara är bäst i ett lurigt lopp. 

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen