V86 tips: Norge för hela slanten!

Mitt i EM yran så får dom svenska banorna pausa och lämna plats åt Bjerke som arrangerar åtta fina lopp. Självklart har jag gjort läxan och jag kör mina andelar som vanligt. Länk till dessa finner ni här nedan. 

Karlssons Bomb 250kr/andel (unik)

Karlssons Luring 80kr/andel (unik)

Omgångens bästa spik, V86-2

3 Rittmester Hill är en topphäst som aldrig har förlorat felfri och har en fin uppgift framför sig då han fortfarande är kvar i låg klass. Tränaren tror han kan en 1.13.5 tid full väg för dagen och det borde räcka mycket långt i detta sällskap. Ingen raket från start men jag skulle ändå inte bli förvånad om han sitter i ledningen efter 500m, tål att göra jobb själv. 

Omgångens kompletterande spik, V86-4

Först tyckte jag detta var ett riktigt getingbo men efter att ha gått igenom loppet lite mer noga så tycker jag mig ha hittat en riktig bomb-spik i den fjärde avdelningen. 3 Jonathan Bank A.B. har nu årsdebuten avklarade där han blev lite tempo torsk men avslutade bra tillslut. Till skillnad från i årsdebuten så kommer Ole Johan Östre ladda vad som går första biten och då tror jag han hittar till ledningen tämligen enkelt. Väl därifrån så kommer dom kontrollera fätlet och vinna säkert tillslut. Är i skrivande stund endast streckad på 21% vilket får ses som ett stort fynd även om han bör gå upp lite i procent till spelstopp. 

Omgångens luring, V86-5

Ett fint kallblodslopp för hästarna strax under högsta klassen i Norge och min solklara tippsetta är 1 Reime Kongen inledde året med fyra raka segrar men har inte riktigt fått till det efter det, senast funkade han inte på barfota balansen så det blir skor runt om idag. Är loppet klart bästa häst i min bok och löser det sig bara från luriga spår ett så ska han ses med toppchans, kan till och med vara en spik för den som gör ett mindre system. 

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Lunchen och V4-tipset inmundigas på tisdagen från Gävletravet och vi inleder med en trygg spik som står för klassen den här eftermiddagen!SPIKEN ... Läs travtips

V64-tipset för tisdagen på Axevalla krävde sin tid. Det är en överlag lurig omgång, men jag tycker mig ha två V64-spikar som båda kommer leda runt ... Läs travtips

Förra veckan uteblev analysen för V86 pga sjukdomar. Åttan satt dock ändå och vi spelade hem hela 47.000kr på Christians Metspö. Även köparna till ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips