V86 tips: Grymt spelvärda spikar!

Årets kanske roligaste V86 omgång som är kryddad med en smaskig jackpot då ingen lyckades pricka 8 rätt föra veckan. Jag har hittat två riktigt spelvärda spikar som i skrivande stund inte ens är favorit och dessa kommer jag bygga mina system runt. Kvällen till ära har jag även öppnat Gävles Guldgruva som prickade full pott i lördags omgång vilket gav i runda slängar 115.000kr totalt till 12st lyckliga andelsköpare.


Gävles Guldgruva 400kr/andel

Karlssons Bomb 250kr/andel

Karlssons Luring 80kr/andel


Omgångens bästa spik, V86-2

1 Where Is My Mind har visat bra fart i Finland och gör intressant debut i ny regi. Toppkusk och spetsläge gör att jag tror han leder runt om. I ett klent lopp där Maharajah-sonen inte ens är favorit så är värdet enormt att singelstrecka då det kommer krävas sina streck för att lösa detta lopp annars. 

Omgångens kompletterande spik, V86-5

4 Deborah S.H. är inte särskilt långt efter de svenska kulltopparna och hon var mycket fin vid lätt seger senast. Gick utvändigt om Red Lady Express i oaks försöket för att sedan vara femma i finalen med tussarna kvar i örona. Loppets klart bästa häst som jag tror har goda chanser att vinna detta lopp från utvändigt om ledaren. Är inte ens favorit i skrivande stund vilket känns helt fel i min bok.


Omgångens lås, V86-1

Jag har vart inne hela  veckan på att spika 7 Rackham men som omgångens största favorit över kort distans på Jägers och spår en bit ut på vingen har fått mig att tänka om jag väljer istället att dubbla systemet med 5 Sweetman som jag tror sitter i ledningen efter en bit och trivs mycket bra i den positionen. Att 7 Rackham är bästa hästen är inget jag tvivlar om men över kort distans på Jägersro så ser jag värda i att dubbla systemet. 

Ogångens luring, V86-3

Jag tog ett snack med Dante Kolgjini imorse angående 2 Al's Boozy Suzy och han berättade att han gillar hästen och lät väldigt optimistisk angående kvällens chanser. Kliver ner något i klass och är klar förstahäst för mig i ett vidöppet Wången cup lopp, för den som gör ett mindre system så kan detta vara en rolig spik till under 20%. 

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är från Solänget vi hämtar torsdagens lunch-V4 och i avslutningen kan det bli en kul duell!V4-1 Det är dags för karriärens femte start för 7 ... Läs travtips

Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips