V86 tips: En smaskig jackpot kryddar omgången!

Sundbyholmstravet är värd för veckans V86 omgång, en fin sportslig omgång kryddat med en fin jackpot. Höjdpunkten för mig blir såklart fyråringstestet över 2640m autostart där hela 200.000kr väntar vinnaren. Jag kommer köra två unika andelar till dagens omgång, länk till dessa finner ni här nedan.

Karlssons Bomb 250kr/andel

Karlssons Luring 80kr/andel


Omgångens bästa spik, V86-4

4 Black And Quick har nu gjort två lopp för sin nya tränare Timo Nurmos och har verkligen imponerat! Senast fick han en tuff resa via tredjespår fram till dödens för att sedan bara gå undan. Visst motståndet är aning tuffare denna gång men med tanke på hästens senaste insats och det fina läget så tvekar jag inte på att spika. Startsnabb och är favorit att sitta i ledningen efter en bit och då blir han inte lätt att plocka ner. 

Omgångens kompletterande spik, V86-5

4 Lefty Gun var rejäl senast efter att ha travat stora delar av loppet utvändigt om ledaren. Ska enligt stallet ha gått framåt med loppet i kroppen och vi kan räkna med en ännu bättre prestation denna gång. Spår 4 i volt är inte optimalt men ska enligt stallet inte vara några problem. Stark och rejäl och är endast streckad på ca 20% i nuläget vilket får ses som ett rejält fynd. Jag blir inte förvånad om körande David Grundman sitter i ledningen efter en bit och därifrån kommer han sälja sig dyrt.


Omgångens luring, V86-7

2 Selected News satt fast med krafter kvar senast och har känns riktigt fin i träning enligt stallet efter det. Endast 7 hästar till start och min luring är streckad på endast 10%. Första barfota bak vilket känns otroligt spännande. Pass upp! 

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Lunchen och V4-tipset inmundigas på tisdagen från Gävletravet och vi inleder med en trygg spik som står för klassen den här eftermiddagen!SPIKEN ... Läs travtips

V64-tipset för tisdagen på Axevalla krävde sin tid. Det är en överlag lurig omgång, men jag tycker mig ha två V64-spikar som båda kommer leda runt ... Läs travtips

Förra veckan uteblev analysen för V86 pga sjukdomar. Åttan satt dock ändå och vi spelade hem hela 47.000kr på Christians Metspö. Även köparna till ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips