V86 tips: Björn Goop show på Lindesberg?

Sommartravet rullar vidare och denna gång är det Lindesberg som är värd för veckans omgång. En sportslig mycket fin omgång där det finns en del favoriter som jag tror är illa ute så det borde kunna bli lite utdelning idag. Nyckeln till omgången tror jag stavas Björn Goop och jag väljer att bygga mina system runt han idag. Jag kör två unika andelar, länk till dessa finner ni här nedan.

Karlssons Luring 80kr/andel

Karlssons Bomb 250kr/andel

Omgångens bästa spik, V86-6

Ett spårtrappelopp där 7 Apollo Creed och Björn Goop blir favorit och enligt mig en befogad sådan. Har ett skapligt läge och Björn borde kunna köra sig till ledning efter en bit och då blir han inte svår att plocka ner. Apollo Creed har gjort fem starter för Goop och vunnit två av dem på bra sätt och han visade även fin kapacitet i Norge tidigare. Senast imponerade han rejält från utvändigt av ledaren och är han bara lika bra igen så blir han inte lätt att slå. 

Omgångens kompletterande spik, V86-4

7 Diamanten har visat klart fin form på slutet och gillar förutsättningarna med spetsläge och kort distans. Bör bli svårslagen i spets om inte favoriten är helt på topp. Hade allt sparat imål senast på en fin tid och med tanke på att han inte ens är favorit så måste jag testa och singelstrecka.

Omgångens luring, V86-8

7 Oxidizer är en topphäst som jag håller mycket högt och är klar förstahäst för mig och blir min spik på dagens dubbel. Härdad på V75 och tål att göra en del jobb. Min favorit att sitta i ledning efter 500m. Kan vara en chansspik för den som gör ett mindre system men för er som garderar se upp för 1 Naptorp Bo som vart ute i tuffa årgångslopp och kan få en fin resa i rygg ledaren. 

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Lunchen och V4-tipset inmundigas på tisdagen från Gävletravet och vi inleder med en trygg spik som står för klassen den här eftermiddagen!SPIKEN ... Läs travtips

V64-tipset för tisdagen på Axevalla krävde sin tid. Det är en överlag lurig omgång, men jag tycker mig ha två V64-spikar som båda kommer leda runt ... Läs travtips

Förra veckan uteblev analysen för V86 pga sjukdomar. Åttan satt dock ändå och vi spelade hem hela 47.000kr på Christians Metspö. Även köparna till ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips