V86 tips: Begrsåker & Solvalla » 13 okt. | Mattias Karlsson -…

V86 tips: Begrsåker & Solvalla

Denna vecka är det Solvalla och Bergsåker som delar på värdskapet för veckans V86-omgång. En mycket spelvärd omgång där flertalet lopp innehåller ett par totalt bortglömda hästar. Som vanligt är samtliga andelar öppna när det vankas V86 och länk till dessa finner ni här nedan. 

Gävles Diamatgruva

Gävles Guldgruva

Karlssons Bomb

Karlssons Luring

Omgångens bästa spik, V86-1

7 Tangen Haap var grym senast vid V75 segern och ska enligt rapporter från stallet ha tagit det loppet på bästa sett. Läget är perfekt och denna gång har jag svårt att se att någon ska svara ledningen när Björn Karlsson kommer farande. Voltstart är inget minus och det har hästen visat att han klarat många gånger. Det blir barfota runt om, öppet huvudlag och hybridvagn igen och jag inleder omgången med en spik! 

Omgångens kompletterande spik, V86-8 

3 Bombus Jet har visat fina fartresurser i sina starter på svensk mark och jag har verkligen gillat det jag sett. För tre starter sedan så slog han så pass bra hästar som Hell Bent For AM och Fire Piston i ett E3 försök. Efter det har det vart en del galopper så en försiktig avgång är nog att vänta trots att hästen egentligen är ganska kvick iväg första biten. Jag tror 3 Bombus Jet bara är bäst och tycker det är en mycket spelvärd kompletterande spik en omgång som denna. 

Omgångens lås, V86-5

Ett långlopp över 3140m autostart där jag tycker tre hästar höjer sig en aning över mängden på förhand. 7 Digital Science är kraftigt gynnad av distansen och har styrkan som sitt vassaste vapen och vi kan räkna med ett offensivt upplägg av Nicklas Westerholm och jag är inte alls förvånad om han sitter i ledningen efter första sväng. Hästen är däremot inte helt att lita på så jag väljer att plocka med 8 Global Wizard som inte var som bäst senast och sprang och pullade en hel del under loppet men ska denna gång testas med en norskt huvudlag vilket känns spännande. 

Jag väljer även att plocka med loppet stora favorit 10 Elche som kommer med en fin insats i bagaget och kanske bara är bäst över den långa distansen. 

Omgångens garderingslopp, V86-6

Ett snabblopp som är låst på 1.600.000kr. Som jag verkligen tycker är vidöppet. Favorit ser 3 Urban Kronos ut att bli och ja det är ingen favorit som jag vill hålla i handen. Klar första häst är för mig 2 Night Brodde som mycket väl kan vara lösningen på loppet men då det riskerar att bli rejäl körning första biten så är mitt tips att gardera på. Bakom tidigare nämnda så tycker jag man ska plocka med 4 Jaques Noir, 8 Global Wise Guy, 9 Vichy Grif och 10 Ad Hoc. 

Omgångens luring, V86-4

1 Mellby Hurricane kan vara lösningen på ett annars ganska vidöppet lopp, är snabb första biten och lyckas körande Mika Fors hålla upp ledningen så kan det vara en rolig chansspik för den som väljer att spela med tre spikar. Timo Nurmos stallform pekar spikrakt uppåt också och rapporterna från stallet är goda och ska eventuellt tävla med jänkarvagn också. Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Söndagen håller relativt god klass och framförallt är det jackpot på Grand Slam 75! Jag tycker tre hästar står ut - i en omgång som annars ser otäckt ... Läs travtips

Hej!Grand Slam 75 från Eskilstuna denna Söndag. Det är på förhand en knepig omgång på så sätt att det finns ett par starka favoriter samtidigt som ... Läs travtips