V86 tankar Örebro, Bollnäs » 27 aug. | Mattias Karlsson -…

V86 tankar Örebro, Bollnäs

V86 Super Days fortsätter och idag är det Bollnäs och Örebro som är värd för omgången. Helt okej sportslig omgång med ett par fina lopp och ett par riktigt vidöppna lopp. Som vanligt är alla mina system öppna för den som vill hänga med i jakten på miljonerna. Länk till dessa finner ni här nedan. 


Gävles Guldgruva

Karlssons Bomb

Karlssons Luring

Omgångens bästa spik, V86-1

4 Vichy Grif har ett perfekt läge med spår 4 bakom bilen i ett stolopp som endast innehåller sju startande. Erik Adielsson upp denna gång känns intressant och jag håller hästen som klara spetsfavorit. 5/9 gånger när Vichy Grif har travat i ledningen har resulterat med seger och just nu så känns det som hon är bättre än någonsin. Jag tror på spets och slut i den inledande avdelningen.


Omgångens kompletterande spik, V86-8

5 Rocky Tilly har nu två lopp i kroppen efter vila och formen pekar verkligen uppåt. Vann på ett fint sett i senaste starten i Eskilstuna och slog bland annat Fleet Admiral och Vien Ici. Denna gång tycker jag motståndet är lättare och till denna start ska hästen dessutom gå i jänkarvagn vilket vi vet brukar vara ett plus. 


Omgångens garderingslopp, V86-5

4 Un Mec D'or är för mig en favorit i fara. Galopperade direkt i starten senast och spår fyra i volt känns inte helt optimalt. Mitt tips är att strecka på så långt plånboken tillåter. Om jag ska nämna några intressanta drag bakom favoriten så missa inte, 10 U.B.Cool och 12 Gretzky Boko som har gjort det bra hemma i Norge och står verkligen på tur för att vinna. 


Omgångens lås, V86-2

14 Frozen Queen har segrat vid sex ut av årets tolv starter och har vid ett flertalet tillfällen visat hur stark han är och trivs över längre distanser. Gick bra bakom Lipstick Tooma i senaste starten och är klar förstahäst i detta sällskap. Jag väljer dock att dubbla systemet med Daniel Redens 8 Messiah som kan mer än vad han visat på slutet och trivs bra över lite längre distanser. Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen