V86 med dubbeljackpot » 9 sep. | Mattias Karlsson - Travstugan.se

V86 med dubbeljackpot

V86 Superdays är nu över och nu återgår det till det vanliga. Men med det medföljer en dubbeljackpot på 34 miljoner, vilket gör denna omgång riktigt spelvärd. Loppen ser på förhand mycket kluriga ut och en fin utdelning är nog att vänta. 

Föra lördagen var vi där och högg på riktigt fina pengar på V75 men en galopp på spiken General Bianco kan ha kostat oss sju rätt. Istället blev det ca 10.000kr åter på Karlssons Bomb. 

Som vanligt är alla andelar öppna när det vankas V86, länk till dessa finner ni här nedan. 

Gävles Diamatgruva

Gävles Guldgruva

Karlssons Bomb

Karlssons Luring

Omgångens bästa spik, V86-1

5 Velten Limelight är en klassig sort som jag gillar skarpt. Trampade upp i vagnen senast och galopperade otruligt från start men avslutade ändå bra. Öppnar bra bakom bilen men är inte beroende ut av någon ledning då hästen tål att göra en del jobb själv. 

Goda rapporter från stallet och dom håller hästen högt för klassen. Ett offensivt upplägg är nog att vänta från körande Rick Ebbinge. 


Omgångens kompletterande spik, V86-8 

1. Astronascente Zac är förvissa ute mot tuffare motstånd än vad han är van vid men jag kan dock inte blunda för insatserna som hästen radat upp på sistone. Startsnabb och jag tror körande Björn Goop håller upp ledningen och då är det hästen att slå. 


Omgångens garderingslopp, V86-4

Vidöppet fyråringslopp för ston där det finns flertalet bortglömda hästar till fin procent. 1 Marres Diva är startsnabb och borde lägga beslag på ledningen men tveksamt om dom väljer att köra i ledning och jag tror dom släppter när Rikard N Skoglund ställer frågan med 4 Clarie Di Quattro som är min favorit att sitta i ledningen efter 400meter. Bakom tidigare nämnda så är 6 Mellby Hope som idag lättas i balansen given på kupongen samt såklart loppet knappa favorit 9 Break Through som idag ska tävla barfota runt om. 

Omgångens lås, V86-2

Denna omgång väljer jag att spela med ett tre-hästars lås i den andra avdelningen. 5 Vichy Grif är imponerat rejält på slutet och kommer med flera fina insatser i bagaget. Denna gång är jag dock osäker på att hon kommer till ledning. Därför väljer jag att plocka med 1 Miracel Tile och 3 No Limit Quuen som också kan lägga iväg bra ifrån start. Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen