V86 Axevalla & Solänget, med två bombspikar! » 1 sep. | Mattias…

V86 Axevalla & Solänget, med två bombspikar!

V86 Superdays fortsätter och denna gång är det Axevalla och Solänget som delar på värdskapet. Lurig omgång där jag dock har hittat två bombspikar som jag inte ser hur dom ska kunna förlora. 

För egen del så startar delägda Nobel Amok idag i ett lopp utanför V86 spelet på Solänget. har nu fått ett lopp i kroppen. Bra läge och Örjan Kihlström upp, jag tror på mycket goda möjligheter att blanda sig i slutstriden. 

Som vanligt gör jag andelar i alla prisklasser, länk till dessa finner ni här nedan.

Gävles Guldgruva

Karlssons Bomb

Karlssons Luring

Omgångens bästa spik, V86-1

6 Vikens High Yield är härdad i tuffa V75 sällskap och fick det inte riktigt att stämma i senaste starten på Jägersro. Tränare Robert Bergh har bra snurr på stallet och jag tror han laddas framåt direkt och sitter i ledning i ett tidigt skede och sen blir han svårfångad. 

Omgångens kompletterande spik, V86-5

2 Gaya de Pervenche vann på ett övertygande sett direkt i årsdebuten trots en resa utvändigt om ledaren. Conrad Lugauers sto har garanterat gått framåt med loppet i kroppen. Öppnar bra och är min klara spetsfavorit i loppet. Väl från ledning tror jag körande Marc Elias dirigerar loppet som han vill. 

Omgångens garderingslopp, V86-6

3 Admiral As är en rejäl häst som visat fantastiska fartresurser men som inte är helt att lita på, given förstahäst men jag ser många motbud som jag måste betala för. 1 Jareth Boko har form och läget och kommer få en bra resa. 11 Strong Heartbeat är stark och rejält och är härdad på V75, tränare Jörgen Westholm siktade mot derbyt med en startgalopp i uttagningen satte stopp för det. Kan runda många här vid tempo. Jag kommer även betala för 10 Dante Godiva som gick bra efter galopp senast. 

Omgångens lås, V86-8

Ett Breeders Crown försök för treårig ston och jag 1 Bank Wise AS och körande Örjan Kihlström håller upp ledningen och är hästen att slå. Tuffast emot tycker jag Readly Express systern 9 Faboulous Penllini är med Erik Adielsson som spurtade bra senast på Solvalla. 

För er som har råd plocka med 12 Loaded Maria trots knöligt läge, hade fem raka segrar innan plumpen kom senast i E3 på Romme. Dessutom Ulf Ohlsson upp för första gången. 

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Royal Ascot 2021 Är Storbritanniens största tävling sett till prissumman och lockar flera av världens finaste tävlingshästar. Här tävlas ... Läs travtips

Vi borde ha en högintressant kväll framför oss när Gävle arrangerar tisdagens V64:a. Omgången känns väldigt klurig och jämn och således är det bäddat ... Läs travtips

Hej på er! 6st tappra andelsköpare fick under måndagen 446:- tillbaka på 65 kronor satsade på Niklas Power. Omgången blev dock tämligen ... Läs travtips