V75 tips: Spikförslag & drag till Eskilstuna » 6 nov. | Mattias…

V75 tips: Spikförslag & drag till Eskilstuna

Det har kommit till veckans höjdpunkt, V75! Denna vecka är det Eskilstuna som är värd för omgången, en fin sportslig omgång där jag har hittat en riktigt smaskig spik i Gulddivsionen som jag tror kan vinna till en fin procent. 

Som vanligt när det vankas V75 så är samtliga andelar öppna och länk till dessa finner ni här nedan. Jag vill även så ett slag för vårt system Barncancerfonden 39kr/andel som jag är spelläggare för denna vecka, där provisionen går oavkortat till barncancerfonden.

Gävles Diamatgruva 800kr/andel

Gävles Guldgruva 400kr/andel

Karlssons Bomb 250kr/andel

Karlssons Luring 80kr/andel

Omgångens bästa spik, V75-6

3 Vagabond Bi imponerade rejält i sin senast start på Gävle när han vann i överlägsen stil. Hästen har tagit det loppet bra enligt rapporter från stallet och läget denna gång går det absolut inte att klaga på. Hästen tål att göra jobbet och är absolut inte beroende ut av ledningen utan jag tror körande Ulf Ohlsson undviker den första startrusningen för att sedan köra fram till dödens med 1000m kvar och avgöra på stryka. 

Omgångens kompletterande spik, V75-7

6 Hachiko de Veluwe är en klassik och segervan herre som jag alltid har tyckt om. Har nu fått två lopp i kroppen i efter en längre vila och formen borde närma sig topp. När dom värsta motbuden har knöliga lägen så väljer jag att ta ställning och lita på att körande Jorma Kontio löser denna uppgift. 

Omgångens garderingslopp, V75-4

Salatrofen ett stayerlopp över 3140m voltstart som känns som ett riktigt getingbo på förhand. Vidöppet lopp där nästan samtliga hästar har chans att kunna kriga om segern. Mitt tips är att strecka på och missa inte 15 Pinto Bob som är riktigt högkapabel i sina bästa stunder och som nu har ett lopp i kroppen. Även 5 Ufo Jet som ska tävla barfota runt om och får Örjan Kihlström upp i vagngen, pass upp!   

Omgångens lås, V75-2

7 Amorcer Levallo är min förstahäst i loppet och hästen som jag tror sitter i ledning efter 500meter, barfota runt om denna gång känns spännande och jag tror körande Ulf Ohlsson kommer leda loppet länge. Jag väljer dock att dubbla mitt system med Daniel Redens kapable 5 Deal Done Zet som inledde med fyra raka segrar men stöter på annat motstånd nu men är stark och gynnas ut av distansen. 

Omgångens luring, V75-1

Jag tycker verkligen första avdelningen är ett öppet lopp men för den som gör ett mindre system så skulle jag inte tveka på att ta ställning och försöka spika mig ur loppet. 7 Dwayne Zet är tveklöst den häst i loppet som har den högsta kapaciteten men får det inte alltid att stämma. Denna gång tror jag dock hästen är rejält iordning och vi kan vänta oss ett offensivt upplägg av körande Örjan Kihlström. 

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Hallå där kära vänner! Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka Åby och Solvalla och som vanligt ... Läs travtips

Jägersro och Solvalla står värdar för veckans V86 Jackpotomgång. En spännande omgång med enligt mig överspelade stora favoriter. Mina andelar ... Läs travtips

Det är dags för V86 igen och i denna omgång är det Solvalla och Jägersro som står som värda. En ganska knepig omgång på förhand, och som absolut kan ... Läs travtips

Hej på er! Då var det ny vecka med i mitt tycke veckans bästa spel, V86. Förra veckan blev det träff på mitt billigaste system "Niklas exklusiva ... Läs travtips

Avdelning 1 – 5 Toddler såg kanonfin ut senast vid tredjeplatsen. Bättre distans nu och spetschans. Kommer leda länge. 3 Kung Edward gynnas av kort ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips