V75 tips: Sista minuten info V75 Åby » 10 okt. | Mattias Karlsson -…

V75 tips: Sista minuten info V75 Åby

Åby står värd för veckans V75 omgång, kryddat med 66 miljoner i jackpot och idel toppsport med en riktigt spelvärd omgång där hela 6st SM lopp är med på kupongen. Som vanligt när det vankas V75 så är samtliga andelar öppna. Länk till dessa finner ni här nedan. 

Gävles Diamatgruva

Gävles Guldgruva

Karlssons Bomb

Karlssons Luring

Omgångens bästa spik, V75-7

11 Cyber Lane svarade för en bländade prestation i sin senaste start när han var totalt överlägsen från ledningen där bland annat Heavy Sound och Who's Whos fanns i det slagna fältet.

Denna gång blir det såklart ingen ledning när hästen har lottats till bakspår. Men jag tror det inte behöver vara någon nackdel då jag faktiskt tycker hästen går bättre i ryggar än vad han gör från ledningen. Distansen har han visat tidigare att den inte är några problem och rapporterna från stall Johan Unterstiner är goda och vi kan nog förvänta oss en stark prestation igen.

Till denna start är även hybridvagnen utbytt mot en jänkarvagn vilket känns klart intressant. Dessutom tror jag att det kan bli lite körning då flera kuskar vill hitta till ledning över den långa distansen och blir det minsta lilla körning så tror jag Raja Mirchi-sonen är snabbast tillslut och tar hem SM.

Omgångens kompletterande spik, V75-3

5 Rajesh Face gjorde ett grymt lopp senast efter galopp. Trivs bra under sadel och formen ska vara bra enligt rapporter från stallet. Öppnar bra bakom bilen och jag tror Sofia Adolfsson sänder framåt direkt och lägger beslag på ledningen. En position som dom kommer sälja sig dyrt ifrån. 


Omgångens lås, V75-4

Dam-SM och jag väljer att låsa loppet på 2 Spartak Face och 8 Self Explosive. 

2 Spartak Face är snabb första biten och är min ledare i loppet och utvändigt om den tror jag Rebecka Dahlèn parkerar med 8 Self Explosive och låser loppet helt med en lugn dödens. 

Omgångens garderingslopp, V75-5

Ett vidöppet ungdoms-SM och jag väljer att helgardera. Klar förstahäst är dock 11 Bravo Santana som bar riktigt fin i sin senaste start och ska enligt rapporter ha tagit det loppet bra. Läget är inte det bästa och värsta motbudet 3 Loes är struken. Jag tycker dock det finns ett flertalet spelvärda hästar bakom favoriten. 1 First One In, 5 Arno dell'Est och 6 Rutger B.L. som var grym i sin senaste start. 

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Vi sätter fart på V64-veckan med trav från Mantorp! I V64-5 ser vi bästa spiken i omgången där One Kind of Art hittat sig en toppen-uppgift! ... Läs travtips

Ikväll startar Björn Goop en del hästar och framförallt får vi se Astronascente Zac vars nästa stora uppgift är V75-finaler. Här tror jag han ... Läs travtips