V75 tips: Nurmos sitter på nyckeln till omgången! » 2 okt. | Mattias…

V75 tips: Nurmos sitter på nyckeln till omgången!

Denna vecka är det Skellefteå som arrangerar V75 där 37 miljoner väntar en ensam vinnare! Vilket gör omgången lite extra spelvärd. En fin sportslig omgång med flertalet luriga lopp, att tänka på att Skellefteå har open stretch vilket bäddar för lite mera körning i loppen och gör omgången lite extra lurig. Här nedan kan ni läsa mina tankar om omgången och länk till mina andelar finner ni här nedan. 

Gävles Diamatgruva

Gävles Guldgruva

Karlssons Bomb

Karlssons Luring

Omgångens bästa spik, V75-5

6 Seismic Wave känns som en väldigt sund spik att luta sig emot en öppen omgång likt denna. I senaste starten i Jubileumspokalen var han inte som bäst för dagen. Denna gång är det ingen Missle Hill eller Zarenne Fas i startlistan utan hästen är ute i mycket lättare gäng. Denna gång tror jag köraden Björn Goop laddar framåt och tar sig till ledningen i ett tidigt skede och därifrån ska han vara svårslagen. Omgången bästa spik! 

Omgångens kompletterande spik, V75-2

1 One Kind Of Art dissade jag senast som favorit ifrån knöligt läge på V75. Denna gång är uppgiften helt annorlunda. Läget är perfekt och styrkan är han vassaste vapen så distansen passar perfekt. Kvick iväg i volten också och det mesta tyder på att körande Oskar J Andersson leder från start till mål. 

Omgångens lås, V75-6

Stig Lindmarks styrkeprov över 3140m voltstart och jag väljer att låsa loppet på tre hästar. 1 Enriko Ha är ingen blixt från start men det är inte dom andra på första volten heller, jag tror körande Björn Goop med enkelhet håller upp ledningen första biten och väljer att köra sin häst där. 12 Apollon De Kacy med Rikard N Skoglund i vagnen ska också med på kupongen, kan bli ett offensivt upplägg att vänta och tar han sig igenom bra och kommer fram i ett tidigt skede så kan vara så att han till med får överta ledningen. Loppet i särklass bästa häst 13 Very Kronos har säkert galopperat bort någon miljon och från detta läge tror jag körande Erik Adielsson tar det lugnt ifrån start och kör på säkerthet. Felfri kanske han bara är bäst!

Omgångens, garderingslopp, V75-7

Ett Bronsdivisionsförsök som jag tycker är vidöppet. 1 Rossi Palema och 11 Can Lane drar mycket streck och bakom dessa tycker jag det finns flertalet fynd. Min första häst är dock 6 Cargo Door som jag tror brakar till ledningenoch från den positionen blir han svårslagen. Den stora rysaren i loppet tycker jag dock 4 Marcinao är som blir totalt bortglömd, körs av duktiga Ove A Lindqvist. Står bra inne i klassen och har vart ute i stenhårt motstånd på slutet och mött bland annat Antionio Tabac och Robert Berghs starke Mindyourvalue W.F, denna gång är motståndet lättare och läget bra, pass upp! 

Omgångens luring, V75-1

1 Mellby Granat kan vara nyckeln i ett annars vidöppet lopp. Perfekt läge denna gång och hästen har rest tidigt i veckan och övernattat i Sundsvall några dagar. Ska köras med urryckare för första gången och enligt rapporter har han reagerat bra på det i träningen. Kan vara nyckeln i inledningen i ett annars vidöppet lopp. 


Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Vi sätter fart på V64-veckan med trav från Mantorp! I V64-5 ser vi bästa spiken i omgången där One Kind of Art hittat sig en toppen-uppgift! ... Läs travtips

Ikväll startar Björn Goop en del hästar och framförallt får vi se Astronascente Zac vars nästa stora uppgift är V75-finaler. Här tror jag han ... Läs travtips