V75 tips: Går på två hästar som imponerat rejält i ny regi! » 15 okt.…

V75 tips: Går på två hästar som imponerat rejält i ny regi!

V75 på hemmaplan och självklart kommer jag vara på plats för att kika uppvärmningar och ta del ut av det hetaste snacket från stallbacken. Därför kan mina system avvika lite från denna analys. 

En spelvärd omgång på Gävletravet där det är ett flertal stökiga lopp där det kan krävas sina streck och som vanligt när det är V75 så är alla system öppna. 

Omgångens bästa spik, V75-3

3 Nairajah har tänt till rejält i ny regi och har tagit två raka segrar i enklare motstånd. Nu är det tuffare emot men läget är bra och jag tror på toppchans! 1 The Trick Vick är snabbast första biten och håller upp sitt innerspår men vi kan räkna med att körande Erik Adielsson är snabbt framme och ställer frågan bara efter en lite bit och då är det verkligen hästen att slå. Barfota runt om, jänkarvagn och helstängt huvudlag denna gång.

Omgångens kompletterande spik, V75-6

1 Born Unicorn hade vart ifrån länge innan föra starten som han vann enkelt från ledningen i debuten hos Daniel Reden. Denna gång är det andra förutsättningar med lång distans och autostart men hästen klarar distansen utan några problem och står perfekt inne i loppet. Jag tror Hans Crebas bombar till ledningen med 7 Lucky Base och får 3 Indras Secret och Nicklas Westerholm utanför sig, så det finns risk för att det kan bli lite körning och då tror jag enkelt Örjan Kihlström hittar ut och kan avgöra tillslut. Denna gång blir det dessutom barfota runt om vilket får ses som ett plus! 

Omgångens garderingslopp, V75-1

Vidöppet klass I försök över 2640m autostart. Inga riktiga blixtar från start och det är inte omöjligt att Isabella Eriksson hittar till ledning från sitt springspår med 6 Big Cactus Zet vilket är en position som hästen är obesegrad ifrån. 11 Gardner Shaw och 12 Speed Tilly är kanske loppets bästa hästar men har knöliga utgångslägen. 10 Dominic Wibb kan mer än vad han visat på slutet, bra smygläge, barfota runt om och Adielsson upp, kan vara omgångens miljonhäst. Mitt tips är att gardera så länge som plånboken tillåter. 

Omgångens lås, V75-5

Gävles stora pris som iår körs över 2140m autostart och klar förstahäst för mig är Stefan Melanders 1 Milligans School som levererat på hög nivå hela sommaren men kan få svårt att hålla upp ledningen denna gång vilket gör att jag väljer att plocka med 6 Hachiko De Veluwe som var otroligt fin i comebacken och vann med mycket krafter sparat. Kommer dessutom från Timo Nurmos formstall och jag tror vi kan räkna med en bra prestation på lördag. För den som har råd strecka även 11 Heavy Sound trots knöligt utgångsläge. 

Omgångens luring, V75-2

14 Mily kan vara lösningen på ett annars vidöppet lopp, det är en eller många som gäller här och för den som gör ett mindre system så kan lösning vara 14 Mily. Grymt intryck senast och lär köras offensivt från start och kommer runda många. 

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Ingen rast och ingen ro! Veckan inleds med V64-tävlingar från Mantorp som man sannerligen kan kalla för stjärnklar. Det är Takter-trofén och ... Läs travtips

Ikväll är det topptävlingar från Mantorp! I lopp 5 är möjligen klassen inte lika hög som övriga av loppen, men platsspelet hittas här! Formen har ... Läs travtips