V75 Solvalla & Jubileumspokalen » 19 aug. | Mattias Karlsson -…

V75 Solvalla & Jubileumspokalen

Extra V75 på Solvalla denna vecka när det vankas Jubileumspokalen. Vidöppen upplaga där min solklara vinnare Tae Kwon Deo tyvärr fick strykas. Alla mina system är som vanligt öppna, länk till dom finner ni nedan.


Gävles Diamatgruva

Gävles Guldgruva

Karlssons Bomb

Karlssons Luring

Omgångens bästa spik, V75-1

8 Ble Du Gers har vid ett flertal gånger nu visat vilken rejäl stayer det är och är van att tävla i tuffast möjliga sällskap. Olycklig galopp för två starter sedan i Hugo Åbergs Memorial. I senaste starten var han ute i styrkeprovet Åbys Stora Pris där han gick bra i skymundan på topptiden 1.12.8. 

Nu är det enklare emot samt att Sveriges kanske skickligaste kusk i voltstart Erik Adielsson hoppar upp. Litet fält är även ett plus och jag spikar utan att tveka.

Omgångens lås, V75-4

Treåringslopp för ston och jag tycker två hästar höjer sig rejält på förhand. 2 Balsamine Font kommer med en galopp i ryggen men i starten innan avgjorde han på ett övertygande sett på Axevalla och 6 Fascination D.K. som kommer med idel fina prestationer i ryggen och ska inte underskattas. 

Omgångens garderingslopp, V75-2

Jäntungens lopp ett vidöppet kallblodslopp över 2140m volstart och tillägg. Bakom dom båda favoriterna är det vidöppet och jag tror det kan skrälla rejält här. Roliga drag är 3 Philip Ess och 2 Stjärnblomster som nu har två lopp i kroppen och står perfekt inne i loppet. 

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Söndagen håller relativt god klass och framförallt är det jackpot på Grand Slam 75! Jag tycker tre hästar står ut - i en omgång som annars ser otäckt ... Läs travtips

Hej!Grand Slam 75 från Eskilstuna denna Söndag. Det är på förhand en knepig omgång på så sätt att det finns ett par starka favoriter samtidigt som ... Läs travtips