V75 finaler & Åbys stora pris! » 7 aug. | Mattias Karlsson -…

V75 finaler & Åbys stora pris!

Åby är värd för veckans V75 omgång och vilken sport vi bjuds på! V75 finaler kryddat med den sportsliga höjdpunkten Åbys stora pris. 

Som vanligt gör jag andelar i alla prisklasser, länk till dom finner ni här nedan. 

Gävles Diamantgruva

Gävles Guldgruva

Karlssons Bomb

Karlssons Luring

Omgångens bästa spik, V75-1

4 Unoisdue Gnafa var grym i senaste starten där han fick motta flera tryckare under långloppet under Åbergs kvällen där han tillslut fick ge sig för en starkt spurtande Whos Who och Örjan Kihlström. Denna gång är motståndet enklare och läget är perfekt. Jag tror körande Björn Goop hittar till ledning i ett tidigt skede och leder från start till mål. Intressant med barfota och jänkarvagn denna, omgångens bästa spik!


Omgångens kompletterande spik, V75-3

5 Power har vart ifrån ett par veckor och var inte som bäst innan sitt tävlingsuppehåll. Tränare Robert Bergh har lagt om träning och rapporterna från stallet är goda och till ca 20% tycker jag detta är ett vetting spikförslag. Jag tror körande Roberg Bergh håller ut värsta motståndet 6 Aramis Bar första biten och då är mycket av loppet vunnit. 


Omgångens lås, V75-2

Klass II final och jag tycker tre hästar höjer sig mot dom andra. 1 Mistens Napoleon, 6 Newport Beach och 7 Champ Lane. Med dessa tre streck så tror jag att loppet är låst. 

Omgångens garderingslopp, V75-5

Vidöppet lopp där det gäller att strecka på för att överleva. Tidiga för mig är 10 Andre Ward och 12 Ivory Di Quattro trots knöliga lägen. Men mitt tips är att gardera på så långt plånboken tillåter. 

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Vi sätter fart på V64-veckan med trav från Mantorp! I V64-5 ser vi bästa spiken i omgången där One Kind of Art hittat sig en toppen-uppgift! ... Läs travtips

Ikväll startar Björn Goop en del hästar och framförallt får vi se Astronascente Zac vars nästa stora uppgift är V75-finaler. Här tror jag han ... Läs travtips