V64 tips: Premiär för Karlssons Luring på V64!

Premiär för Karlssons Luring på V64. Jag kommer från och med nu börja erbjuda en unik andel dom flesta dagar då jag tycker omgången ser intressant ut och vad passar inte bättre än att köra premiär när det vankas ett av dom största loppen för våra tvååringar, Svampen!

Karlssons Luring 80kr/andel (exklusiv)

Omgångens bästa spik, V64-1

5 Chablis Ribb är härdad i tuffast möjliga konkurrens och rapporterna från stallet är goda. Har fått vila upp sig lite efter att ha tävlat på i årgångsloppen mot dom bästa fyraåriga stona. Visst möter hingstar denna gång men jag tycker att hon är så pass bra att hon ska räknas ändå. Perfekt med spår 5 bakom bilen då hon är riktigt snabb första biten. Erik Adielsson upp igen känns såklart intressant. Streckad i skrivande stund runt 21% vilket känns riktigt spelvärd enligt mig. Vi inleder omgången med en spetsvinnare! 


Omgångens kompletterande spik, V64-5

2 Bellissimo Face blev jag grymt imponerad ut av senast i finalen ut av Breeders Course där Raja Mirchi-sonen slutade 4 fyra bakom flera kanoner. Trots att detta är finalen ut av Svampen och det är tvååringar som vi pratar om så är min känsla ändå att han går ner något i klass, då det kändes betydligt hårdare emot senast. Perfekt utgångsläge och han kommer garanterat få en fin resa i andraspår. Tål att göra en del jobb och jag blir inte förvånad om Adrian Kolgjini rattar in han ifrån dödens.

Hästar ni inte får missa vid gardering

V64-2: 8 Center Teemer, gör det bra mest hela tiden och är klar förstahäst i min bok, trivs bra med Andre Eklund.

V64-4: 3 Global Bitcoin, vid rätt smygresa så fäller han många tillslut.

V64-4: 5 Tasherit kommer med flera fina instatser i bagaget och vid minsta lilla tempo så blir hon livsfarlig sista biten. 


Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Söndagen bjuder på extra-V75 och det är hög klass med kulltoppar från tre- och fyraåringarna. Semifinaler i Breeders' Crown och de fyra främst ... Läs travtips

Hej på er!Då har vi kommit fram till sista stora storloppet för 2021(om man bortser från svensk uppfödningslöpning). Vi har alltså Breeders Crown ... Läs travtips