Tidiga Tankar: Lördagen bjuder på toppsport » 23 mars | Mattias…

Tidiga Tankar: Lördagen bjuder på toppsport

På lördag så arrangerar Solvalla V75 finaler, krydda det med fyra lopp inom Margaretas tidiga unghästserie där vi bland annat får se Belker, Ultion Face, Digital Summit och Bythebook i fyråringsloppet för hingstar och vallacker samt Alaska Kronos mot Ganga Bae fyråringsloppet för ston, toppsport med andra ord!

Tänkte dela med mig ut av några tidiga tankar denna omgång. En mer djupgående analys kommer mot slutet ut av veckan. Jag gör som vanligt system i alla prisklasser som redan nu är öppna. Är ni inte med i vårt tillsammanslag går ni enkelt med genom att klicka här.

V75-1

Pixies lopp, stoeliten över 1640m. Spännade årsdebut för 1 Golden Tricks som även gör debut på Svensk mark och för sin tränare Daniel Reden. Motstånd saknas inte, 3 Hevin Boko, 4 Ultra Bright och 6 Unique Juni som är tillbaka på svensk mark efter flera fina insatser på fransk mark.

V75-2

4 Father Of Sun spetsar och släpper till 5 King Of Everything och sen är loppet över?

V75-3

Tre hästar höjer sig från dom övriga. 5 Disco Volante, 6 Gareth Boko och 11 Elian Web. Klar fördel 5 Disco Volante på läget.

V75-4

1 Rexine spårar runt om igen? Tänkbar spik i annars öppet lopp.

V75-5

Äntligen ett bra läge för 5 Man At Work, kan nog leda loppet länge. Värsta motbuden 7 Martin De Bos, 8 Reverend Wine och 9 Granfield Aiden. Kan det vara dags för 3 Pastor Power som även han har ett bra läge denna gång.

V75-6

3 Strong Heartbeat kommer med två fina insatser i bagaget och lär bli favorit. Öppet bakom och läge för en bredare gardering. 5 Corleone D.K. står på tur för en seger och är tidig på kupongen.

V75-7

Bronsdivisionen avslutar omgången och favorit där tror jag Petri Puros 6 Burning Man blir. Även här ser jag värde att gardera. 4 Ingo, 7 Triller N.P. och 10 Religious känns tidiga bakom.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen