Starka spikförslag på Solänget! » 21 aug. | Mattias Karlsson -…

Starka spikförslag på Solänget!

Solänget arrangerar V75 och jag har hittat två spikar som jag tycker har mycket lämpliga uppgifter. Där bakom tycker jag det finns ett par rejält vidöppna lopp där det gäller att strecka på lite. 

Som vanligt gör jag andelar i alla prisklasser, länk till dessa finner ni här nedan. 


Gävles Diamatgruva

Gävles Guldgruva

Karlssons Bomb

Karlssons Luring

 

Omgångens bästa spik, V75-5

2 Zap Di Girifalco kommer att bli enorm favorit nu när värsta motbudet 10 Vae Victis Club är struken. Kanske lite väl stor favorit men jag tycker inte motståndet skrämmer. Körande Björn Goop har även sagolik form på stallet och hästarna går jätte bra för dagen. Spåret är perfekt och jag tror Goop leder från start till mål. 

Omgångens kompletterande spik, V75-1

14 Lipstick Tooma har gjort allt rätt sen hon kom till Daniel Redens regi. Kommer med tre raka segrar i bagaget och jag tror hon har mycket pengar kvar att tjäna. Har springspår på 20m tillägg och jag tror körande Örjan Kihlström finner en bra position direkt. Är bara bäst och jag tror vi kan räkna in en ny V75 seger till firma Reden/Kihlström. 


Omgångens garderingslopp, V75-4

Vidöppet kallblodslopp där det gäller att strecka på. Given förstahäst är dock favoriten 6 Bol Brage som är jämn och levererar alltid bra prestationer. Bakom favoriten tycker jag både 13 Guli Major och 1 Järvsö Bukefalos som imponerade senast när han vann från ledningen på Hagmyren. 

Omgångens lås, V75-7

Klassiska silverörnen som körs över 2140m autostart där 3 Diamanten piper till ledning och körs där. Var jättefin senast på barfotabalans och kommer leda loppet länge. Skulle kunna vara ett tredje spikförslag men jag väljer ändå att dubbla systemet med 5 Bucks To Burn som börjar närma sig toppformen och står på tur att vinna. 


Omgångens drag, V75-2

10 Mellby Granat var bra som tvåa på V75 för två starter sedan. Senast var han ute i en stentuff final där han inte riktigt räckte till. Per Lenartsson upp denna gång vet vi att det brukar funka bra på Robert Berghs hästar. Blir det lite körning första biten vilket jag tror att det blir så tror jag inte Maharajah sonen är helt borta. Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Royal Ascot 2021 Är Storbritanniens största tävling sett till prissumman och lockar flera av världens finaste tävlingshästar. Här tävlas ... Läs travtips

Vi borde ha en högintressant kväll framför oss när Gävle arrangerar tisdagens V64:a. Omgången känns väldigt klurig och jämn och således är det bäddat ... Läs travtips

Hej på er! 6st tappra andelsköpare fick under måndagen 446:- tillbaka på 65 kronor satsade på Niklas Power. Omgången blev dock tämligen ... Läs travtips