Speltips: Smaskigt platsspel i lopp 7 på Gävle! » 15 okt. | Mattias…

Speltips: Smaskigt platsspel i lopp 7 på Gävle!

Speltips, lopp 7 Gävle

1 The Trick Vick är klart snabbast första biten och jag ser ingen som kan utmana körande Per Lenartsson om ledningen då det inte är några startkatapulter utvändigt. Har tänt till rejält i sina 4-5 senaste starter och kommer med två raka segrar i ryggen och senast så fanns det gott om krafter kvar enligt körande Ulf Ohlsson. Det blir barfota runt om, norskt huvudlag och jänkarvagn vilket får ses som optimal utrustning. 

Denna gång tror jag dock körande Per Lenartsson släpper ifrån sig ledning till Erik Adielsson bakom 3 Nairajah och är garanterad en fin resa i rygg på ledaren. 


Jag tycker 6.50 som Bet365 erbjuder är alldeles för högt med tanke på läget. 

  • Har du inte spelat hos Bet365 tidigare? Läs vår recension här, eller klicka på videon nedan. 
Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Ingen rast och ingen ro! Veckan inleds med V64-tävlingar från Mantorp som man sannerligen kan kalla för stjärnklar. Det är Takter-trofén och ... Läs travtips

Ikväll är det topptävlingar från Mantorp! I lopp 5 är möjligen klassen inte lika hög som övriga av loppen, men platsspelet hittas här! Formen har ... Läs travtips