Speltips: lopp 9 Kalmar » 21 aug. | Mattias Karlsson - Travstugan.se

Speltips: lopp 9 Kalmar

Vinnarspel (1-3), lopp 11 Kalmar

1 Mellby Empire blev störd i sista sväng senast och missade en fin placering. Nu är läget perfekt med spår 1 på 1640m autostart. Öppnar skapligt första biten men kommer släppa ifrån sig ledningen till Stefan Persson och 2 Victory Lee och en fin resa är att vänta. Goda träningsrapporter och stallet är optimistiska inför uppgiften. 

Har vart bland dom tre främsta i tre ut av sina fyra senaste starter och jag tycker platsoddset 3.50 som Bet365 erbjuder är alldeles för högt. 

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Söndagen håller relativt god klass och framförallt är det jackpot på Grand Slam 75! Jag tycker tre hästar står ut - i en omgång som annars ser otäckt ... Läs travtips

Hej!Grand Slam 75 från Eskilstuna denna Söndag. Det är på förhand en knepig omgång på så sätt att det finns ett par starka favoriter samtidigt som ... Läs travtips