Speltips: Första barfota runt om på min vinnare! » 13 nov. | Mattias…

Speltips: Första barfota runt om på min vinnare!

Vinnarspel, lopp 6 Romme


7 Joyful Trix har vart svårmatchad för tränare Daniel Reden då hon är utlandsfödd. I senaste starten gick hon med full fart över mål från ett omöjligt läge, just på Romme. Denna gången är läget mycket bättre och jag tror körande Örjan Kihlström laddar iväg vad som går ifrån springspåret och då tror jag dom sitter i ledning i ett tidigt skede. Tidigare har hästen gått med riktiga tunga järnskor och till denna start blir det barfota runt om.

Tipset byggs på att körande Örjan Kihlström laddar det som går från start och sitter i ledningen i ett tidigt skede vilket är det troligaste loppscenariot. 

Nu med lopp i kroppen så får dom vara bra för att plocka ner Daniel Redèns treåriga sto och jag tycker 3.10 som Bet365 erbjuder är ett fint odds.

  • Har du inte spelat hos Bet365 tidigare? Läs vår recension här, eller klicka på videon nedan.
Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det var lurigt värre på Jägersro vid V75 i lördags och det kommer så vara även vid V64 under tisdagen. Vädret kan göra banan krävande och det är inte ... Läs travtips

Hallå där kära vänner Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka Åby och Solvalla och som vanligt ska ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips