Speltips: Bombsäkert platsspel i Kriteriet! » 25 sep. | Mattias…

Speltips: Bombsäkert platsspel i Kriteriet!

Platsspel (1-3) lopp 10, Solvalla

1 Head Run är riktigt snabb första biten och är min spetsfavorit och är obesegrad felfri för Robert Bergh. Slog den stora förhandsfavoriten Elegant Ima i sitt försök och imponerade rejält från ledningen. 

Denna gång är jag dock inte helt säker på att körande Robert Bergh väljer att köra i ledningen utan väljer därför att spela att hästen ska vara bland dom tre första i mål med en lite högre insats. 

Goda rapporter ifrån stallet och vi kan nog förvänta oss en ny topp prestation på lördag. 

Jag väljer att spela att hästen ska vara bland dom tre första i mål till 2.50 på Bet365 och för den lite mera vågade så tycker jag även att vinnare till 8.0 gånger kan vara värt en mindre slant. 

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Söndagen håller relativt god klass och framförallt är det jackpot på Grand Slam 75! Jag tycker tre hästar står ut - i en omgång som annars ser otäckt ... Läs travtips

Hej!Grand Slam 75 från Eskilstuna denna Söndag. Det är på förhand en knepig omgång på så sätt att det finns ett par starka favoriter samtidigt som ... Läs travtips