Sommartravet final på Rättvik! » 31 juli | Mattias Karlsson -…

Sommartravet final på Rättvik!

Rättvik är värd för veckans V75 omgång, en trevlig bana som jag alltid besöker på sommaren. Fin sportslig omgång där sommartravet final är en den sportsliga höjdpunkten. 

Jag är även spänd på att se Timo Nurmos högkapable fyråring Civillion som jag tycker har alldeles för lite pengar på sig. 

Mina Andelar

Gävles Diamantgruva 

Gävles Guldgruva

Karlssons Bomb

Karlssons Luring

Omgångens bästa spikförslag, V75-4

6 Civillion galopperade snöpligt i den föra starten utan att tränare Timo Nurmos har någon riktigt förklaring till varför då hästen normal är väldigt travsäker. Framspår ett är ett plus och läget är bra då hästen öppnar bra. Jag tror dock körande Örjan Kihlström tar det lugnt i starten och skickar iväg han till ledning i ett andra skede och då ska han vara omöjlig att slå. 

Omgångens kompletterande spikförslag, V75-1

8 Marvellous Tooma är en kapabel häst som är van att vara ut mot mycket tuffare motstånd. För två starter sedan var han ute mot fyråringseliten i Sverige och i föra starten vann han ett stayerlopp på ett mycket säkert sätt i Jarlsberg. Det luktar rejäl körning första biten och hittar bara körande Ulf Ohlsson ner i en vettig position så tror jag han bara är bäst tillslut. 

Omgångens lås, V75-7

Jag väljer att spela med ett tre-hästars lås i avslutningen då jag helt enkelt tycker dessa tre har en helt annan hårdhet än dom övriga. 11 Vae Victis Club, 12 Byethebook och 14 Racing Brodda.

Omgångens helgardering, V75-2

Vidöppet klass 1 försök där det gäller att gardera på så långt som plånboken tillåter. Given första häst är 3 The Bald Eagle som jag tror kommer leda loppet länge. 

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Hej på er!Först o främst vill jag betona att analysen är högst preliminär inför söndagens tävlingar. När jag läste på inför omgången tyckte jag att ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips