Rycktussar och jänkarvagn på mitt drag » 29 aug. | Mattias Karlsson -…

Rycktussar och jänkarvagn på mitt drag

Platsspel (1-3), lopp 7 Bergsåker

11 Mel Odin har nu årsdebuten avklarad och borde ha gått fram med det loppet i kroppen. Tränare Micael Melander har siktat mot detta lopp. Vann enkelt i comebacken senast mot enklare motstånd. 

I föra starten gick han med fast bomull i örena, denna gång blir det rycktussar och tanken är att han ska gå i jänkarvagn för första gången. Dessa ändringar i kombination med att Örjan Kihlström hoppar upp i vagnen är jätte spännande. 

Den stora favoriten 2 Månlykke A.M. imponerade också i senaste starten men är inte van att vara ute mot motstånd likt detta och det känns givet att gå emot. 

Jag väljer att spela plats (1-3) till 2.75 på 11 Mel Odin på Bet365! För den mer vågande så erbjuder även Bet365 8.50 på vinnarespelet vilket också känns spelvärt. 

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen