Romme och E3 finaler står på schemat! » 15 aug. | Mattias Karlsson -…

Romme och E3 finaler står på schemat!

Romme står värd för veckans V75 omgång och den givna höjdpunkten är såklart dom korta E3 finalerna. Som vanligt gör jag system i alla prisklasser, länk till dessa finner ni här nedan.

Gävles Diamatgruva

Gävles Guldgruva

Karlssons Bomb

Karlssons Luring

Omgångens bästa spikförslag, V75-6

10 Hell Bent for AM stötte på oväntat strul i försöket och körande Örjan Kihlström fick visa upp sin skicklighet i vagnen. Spår 10 behöver inte vara någon nackdel trots att det är kort distans vi pratar. Jag tror dom andra får leka av sig i inledning så fäller Örjan alla tillslut som så många gånger förr när det vankas storlopp.


Omgångens lås, V75-3

2 Hilarius AM är kusligt startsnabb och är min tidiga ledare i loppet. Erik Adielsson upp känns spännande också. Jag väljer dock att dubbla systemet med 3 Malvha Ha som vann sitt försök med sparade krafter kvar i mål. 


Omgångens garderingslopp, V75-4

Vidöppet klass II försök där det gäller att strecka på. 2 Unarmed Face och 6 Mio Flash är tidiga för mig. Garderar man lite rejälare så missa inte 1 Cordelia I.S. som kommer testas barfota runt om idag och kommer bli livsfarlig med smygresa. Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen