Örjan fäller alla tillslut » 17 aug. | Mattias Karlsson -…

Örjan fäller alla tillslut

Vinnarspel lopp 9, Eskilstuna

11 Fleet Admiral har inte den roligast resultatraden men har visat flertalet gånget vilket högt kunnande han har. Galopperade olyckligt i starten senast men gick bra efter galoppen. 

Bakspår denna gång behöver inte vara något minus, jag tror Örjan tar en lugn start och låter hästen avgöra på styrka tillslut.  

Stor favorit är just nu 2 Vien Ici som har gått bra på slutet, men är väldigt hårt spelad denna gång och jag tror det kan bli lite körning från start mellan Ulf Ohlsson och Klaus Kern bakom 4 Give Me Ten vilket kommer bädda för mitt vinnarspel.

Jag väljer att spela vinnare till 6.0 på Bet365!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Söndagen håller relativt god klass och framförallt är det jackpot på Grand Slam 75! Jag tycker tre hästar står ut - i en omgång som annars ser otäckt ... Läs travtips

Hej!Grand Slam 75 från Eskilstuna denna Söndag. Det är på förhand en knepig omgång på så sätt att det finns ett par starka favoriter samtidigt som ... Läs travtips